ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ευρώπη!Το ISIS σχεδιάζει να χτυπήσει Βρετανούς φιλάθλους στο Euro 2016

Υπό το φόβο των τζιχαντιστών

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ευρώπη!Το ISIS σχεδιάζει να χτυπήσει Βρετανούς φιλάθλους στο Euro 2016
Μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος κατά τη διάρκεια του Euro του 2016 τρέμει η Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, οι τρομοκράτες του ISIS σχεδιάζουν να επιτεθούν σε Βρετανούς οπαδούς.

Η παραπάνω πληροφορία προέκυψε από την εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του Σαλαχ Αμπντεσλάμ, του εγκέφαλου πίσω από τις επιθέσεις στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα ευρήματα από το laptop που τρομοκράτη που πλέον έχει συλληφθεί, η επίθεση θα πραγματοποιούνταν με βόμβες αυτοκτονίας, όπλα, ακόμα και με... drone που θα μετέφεραν χημικά όπλα!

Ανάμεσα στα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές περιλαμβάνονται φωτογραφίες, ενώ υπάρχει ειδική επισήμανση για το παλιό λιμάνι της Μασσαλία όπου οι Βρετανοί φίλαθλοι θα συγκεντρωθούν πριν τον αγώνα της εθνικής τους ομάδας με την Ρωσία.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, οι υπεύθυνοι ασφαλείας φοβούνται ένα παρόμοιο χτύπημα με αυτό του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβρη, στο οποίο συγχρονισμένες ομάδες φανατικών ισλαμιστών σκόρπιζαν το θάνατο στους δρόμους της πόλης.

«Ο Αμπντεσλάμ είναι φυλακισμένος αλλά υπάρχουν άλλοι ασύλληπτοι που είναι εξίσου φανατικοί και θα μπορούσαν να χτυπήσουν. Η φίλαθλοι της Αγγλίας και της Ρωσίας είναι προφανείς στόχοι γιατί και οι δυο χώρες βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ», αναφέρει Βέλγος αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Η αποκάλυψη πάντως ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να χτυπήσει το ποδοσφαιρικό τουρνουά έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την είδηση ότι μουσικά φεστιβάλ, αθλητικοί χώροι και night clubs έχουν τεθεί σε «υψηλή επιφυλακή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top