20χρονη ΚΑΛΛΟΝΗ μητέρα τριών παιδιών θέλει να αφαιρέσει τη μήτρα της-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Δεν πάει ο νους σας...

Η πανέμορφη Charlotte Peers από το Μάντσεστερ, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών, είναι είναι έγκυος στην 11η εβδομάδα στο τρίτο της παιδί. Ωστόσο, η 20χρονη η οποία έμεινε έγκυος πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 15 ετών αλλά απέβαλε, λέει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μείνει έγκυος τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μιας φοράς που είχε πάρει μέτρα αντισύλληψης και τώρα ζητά απελπισμένα να κάνει υστερεκτομή, μια χειρουργική διαδικασία για να αφαιρέ��ει τη μήτρα της.

yjtyjeyj.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, σκοπός της είναι να... αποφύγει να ξαναμείνει έγκυος! «Έχω δοκιμάσει κάθε μορφή αντισύλληψης αλλά τίποτα δεν πιάνει σε μένα. Έχω ζητήσει να γίνει η εγχείρηση αλλά επειδή είμαι νέα και υγιής δεν με λαμβάνουν υπόψιν», αναφέρει η 20χρονη. Η νεαρή έχει ήδη κάνει δύο καισαρικές και οι γιατροί της λένε ότι μπορούν να διαχειριστούν τη γονιμότητά της χωρίς να υποστεί την επέμβαση.

«Υποθέτουν ότι μπορεί μελλοντικά να αλλάξω γνώμη και να θέλω περισσότερα παιδιά αλλά πιστέψτε με τρία είν��ι αρκετά για μένα», λέει και προσθέτει ότι είναι τρομοκρατημένη που θα έχει τρία παιδιά σε ηλικία 20 ετών. «Είμαι τόσο απελπισμένη, ώστε το μόνο που θέλω είναι υστερεκτομή για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω έγκυος ποτέ ξανά», λέει η νεαρή γυναίκα που αρνείται να πάρει πιο ισχυρή αντισύλληψη καθώς, όπως αναφέρει, τα χάπια δεν την κάνουν να αισθάνεται καλά.

rtyjtyj.jpg


Τονίζει, μάλιστα, πως ακόμη ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εύκολες εγκυ��οσύνες και τοκετούς, πράγμα που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο το να μείνει έγκυος στο μέλλον.

Η ίδια τώρα περιμένει να λάβει το «πράσι��ο φως» για την εγχείρηση, η οποία θα την απαλλάξει από αυτή την κατάσταση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top