Έχουν ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ τα ΠΑΝΤΑ στη Γαλλία λόγω των απεργιών!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Η Γαλλία έχει παραλύσει καθώς οι απεργίες κατά του εργασιακού νόμου συνεχίζονται. Πρωτόγνωρες εικόνε�� στο Παρίσι με ουρές κόσμου έξω από βενζινάδικα. Διυλιστήρια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, οδικές αρτηρίες και κέντρα ηλεκτροδότησης έχουν γίνει στόχος των συνδικάτων.

Οι συνδικαλιστές δείχνουν αποφασισμένοι. Έχουν στήσει οδοφράγματα σε δρόμους, μπροστά από διυλιστήρια. Στα αποκλεισμένα διυλιστήρια οι απεργοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους. Η δυναμική επέμβαση της αστυνομίας στη Μασσαλία προκάλεσε την κλιμάκωση της κινητοποίησης τους.

Στους δρόμους των μεγάλων πόλεων και στο Παρίσι φυσικά, η κατάσταση είναι δραματική. Οι ουρές που σχηματίζονται ατέλειωτες. Ο Φουάντ έψαχνε από χθες το βράδυ μέχρι τη 1 το πρωί με τη γυναίκα του ένα βενζινάδικο. Όλα ήταν κλειστά ή άδεια.

Η Γαλλία χρησιμοποιεί τις δύο τελευταίες μέρες από τα αποθέματα πετρελαίου τα οποία αρκούν για τρεις μήνες. Το πρόβλημα θα παρουσιασθεί αν ενταχθούν στις κινητοποιήσεις τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια, της Μασσαλίας και της Χάβρης.

Από τον τερματικό πετρελαϊκό σταθμό της Χάβρης περνά το 40% των γαλλικών εισαγωγών πετρελαίου.

Σήμερα απεργούσαν και οι σιδηροδρομικοί ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται μπλακάουτ αν οι αποκλεισμοί επεκταθούν και σε εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top