Δεν πτοήθηκε από την ασθένεια!Νύφη κανόνισε το γάμο και τη μαστεκτομή της την ίδια εβδομάδα

Περνά το δικό της μήνυμα και δίνει κουράγιο στους καρκινοπαθείς

Δεν πτοήθηκε από την ασθένεια!Νύφη κανόνισε το γάμο και τη μαστεκτομή της την ίδια εβδομάδα
​Οι περισσότερες γυναίκες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όταν διοργανώνουν το γάμο τους. Πόσο μάλλον όταν τον πραγματοποιούν. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες που μολονότι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν είναι τόσο ευτυχισμένες. Κι αυτό γιατί ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά. Μια εξ αυτών είναι κι η Sarah Williams από την Αυστραλία, η οποία εκτός από τη μεγάλη μέρα που πλησίαζε, σχεδίαζε και κάτι ακόμη: τη μαστεκτομή της!

Παντρεύτηκε το σύντροφό της, Tom Williams, στις 30 Ιανουαρίου έχοντας περάσει εννέα χρόνια μαζί του. Μια εβδομάδα αργότερα πέταξε στη Μελβούρνη για να κάνει τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 28χρονη είχε διαγνωστεί με μια μετάλλαξη η οποία της έδινε πιθανότητες 65% να εμφανίσει καρκίνο του μαστού στη διάρκεια της ζωής της. Βλέποντας τη μητέρα της να παλεύει επίσης με τον καρκίνο του μαστού, πέρασε τα χρόνια της -μετά τα 20- κάνοντας συνεχώς εξετάσεις για την υγεία της νιώθοντας ότι δεν μεγαλώνει όπως τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της.


τρητρηςεη.jpg

(φωτογραφία από το λογαριασμό της ίδιας στο Facebook)

Είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει μαστεκτομή όταν αποκτήσει παιδιά, αλλά τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να το κάνει λίγο μετά το γάμο της και συγκεκριμένα μια εβδομάδα μετά, καθώς την είχαν ενημερώσει ότι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου, σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή απόκτησης μικρού παιδιού, ήταν πολύ μεγάλος.

Ο σύζυγός της, την στήριξε στην απόφασή της καθώς και ο ίδιος είχε δώσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο πριν από πέντε χρόνια.

ξευξςρξυ.jpg

(φωτογραφία από το λογαριασμό του συζύγου της στο Facebook)

Το ζευγάρι έχει πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Καθ’ όλη τη διάρκεια και της προετοιμασίας του γάμου τους αλλά και της χειρουργικής επέμβασης της Sarah, οι φίλοι τους ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί και έμειναν στο πλευρό τους σε όλο αυτό το ταξίδι.

Η ίδια αναφέρει ότι αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που πήρε τις κατάλληλες πληροφορίες και έλαβε τις συγκεκριμένες αποφάσεις για την υγεία της. Σήμερα μοιράζεται την ιστορία της για να δώσε κουράγιο σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top