Είδαν... UFO πριν την κατάρριψη του αεροσκάφους της EgyptAir Τούρκοι πιλότοι

Όλα τα σενάρια πέφτουν στο τραπέζι

Είδαν... UFO πριν την κατάρριψη του αεροσκάφους της EgyptAir Τούρκοι πιλότοι
​Τη στιγμή που ερευνώνται τα αίτια της κατάρριψης του αεροσκάφους της EgyptAir κι ενώ οι ειδικές ομάδες ψάχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, δύο Τούρκοι πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν ένα... UFO με πράσινα φώτα να περνά πάνω από το αεροπλάνο τους πριν από την πτώση του αιγυπτιακού αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τη Newindianexpress και τη βρετανική Mirror, οι δύο πιλότοι που πετούσαν από το Μπόντρουμ προς την Κωνσταντινούπολη, φέρονται να είδαν το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ κοντά στη συνοικία Silivri και ενώ το αεροπλάνο τους βρισκόταν στα 17.000 πόδια.

Ενημέρωσαν τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με βάση τα όσα αναφέρει η The Hurriyet Daily News, πως είδαν ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνά 2.000 έως και 3.000 πόδια πάνω τους. Ανέφεραν επίσης ότι το αντικείμενο, που υποθέτουν πως ήταν UFO, εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Στο μεταξύ, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο έχει αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα για να αναζητήσει τα μαύρα κουτιά του αιγυπτιακού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Κάιρο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Κάιρο διαψεύδει την Αθήνα: Δεν είδε «βουτιά» του μοιραίου αεροσκάφους προτού χαθεί

Egyptair: Άλλαξ�� τελευταία στιγμή το εισιτήριο του και σώθηκε… από τη μοιραία πτήση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top