Βίντεο ΣΟΚ: Γυναίκα ΤΕΡΑΣ σπάει το χέρι ΤΥΦΛΟΥ αγοριού σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ήταν γεμάτο μελανιές

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο… που δείχνει την απάνθρωπη συμπεριφορά μίας γυναίκας, η οποία θα μπορούσε να είναι μητέρα, σε ένα τυφλό αγοράκι.

Όλα συνέβησαν πριν λίγες μέρες σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Ρωσία. Ο μικρός Ταμούρ κάθεται και παίζει στο πάτωμα ενός δωματίου.

Ξαφνικά, εμφανίζεται μία γυναίκα, η οποία υποτίθεται ότι ήταν εκεί για να βοηθάει τα παιδιά. Τον αρπάζει από το χέρι και τον σέρνει πάνω στο χαλί.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα πάνω από το παιδί βρίσκονται τρία άτομα που προσπαθούν, φαινομενικά, να του δώσουν το φάρμακό του. Εκείνος αρνείται, δεν θέλει να πάρει το φάρμακο του και τότε η ίδια γυναίκα του αρπάζει το χεράκι του και του το στρίβει πίσω από την πλάτη.

Το παιδί, στην συνέχεια, μένει χτυπημένο στο πάτωμα, χωρίς κανείς να του δίνει καμία σημασία. Όταν η μητέρα του πήγε να το πάρει, ήταν γεμάτο μελανιές και εγκαύματα από τριβή.

Αποφάσισε να πάει τον πιτσιρικά στο νοσοκομείο όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση διάρκειας δύο ωρών.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο υπεύθυνος του κέντρου επιβεβαίωσε το συμβάν και ανακοίνωσε ότι το εμπλεκόμενο προσωπικό έχει απολυθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top