Egyptair: Άλλαξε τελευταία στιγμή το εισιτήριο του και σώθηκε… από τη μοιραία πτήση!

«Ο Θεός με αγαπάει! Είμαι πολύ τυχερός!» δήλωσε

​Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει «ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου». Πρόκειται για τον Amr Lotfy, ο οποίος είχε προγραμματίσει να πετάξει με την πτήση MS804 της Egypt Air, αλλά αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι του μια μέρα νωρίτερα κι έτσι άλλαξε το εισιτήριο του την τελευταία στιγμή…!

Δεν υπήρχε κάποιος σπουδαίος λόγος, αλλά ένιωθε ότι θέλει να επιστρέψει στο Κάιρο, όπου διαμένει, μια μέρα νωρίτερα, γεγονός που του έσωσε τη ζωή!

«Θα μπορούσα να μην αλλάξω το εισιτήριο μου, ο τουριστικός μου πράκτορας θα μπορούσε να μην απαντήσει στις κλήσεις μου, ένα εκατομμύριο πράγματα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί, αλλά δεν έγιναν. Ο Θεός με αγαπάει! Είμαι πολύ τυχερός!», είπε στο Reuters.

Ο Αμρ, ο οποίος θεωρεί το ότι σώθηκε, ένα σημάδι από το Θεό, αποφάσισε να διανείμει κρέας στους φτωχούς, που για το Ισλάμ αυτό είναι ένα σημάδι της ευγνωμοσύνης.

«Για μια ολόκληρη ημέρα, δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι το αεροπλάνο συνετρίβη. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο. Έτρεξα να πάρω το εισιτήριο, άνοιξα την τηλεόραση και συνειδητοποίησα ότι ήταν πράγματι το αεροπλάνο που θα ταξίδευα. Όλη μου η ζωή εξαρτήθηκε από μια στιγμή» είπε.

πηγή: africanews

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top