Ασύλληπτο! Την βίαζε ο πατριός της μετά την εγχείρηση… αλλαγής φύλου!

«Δεν μπορώ να κρατηθώ, έχεις γίνει μια τόσο όμορφη γυναίκα» της έλεγε

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε επί 13 χρόνια μια γυναίκα μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τη βίαζε ο πατριός της και απειλούσε να καταστρέψει τη μητέρα της για να μην πει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, η κοπέλα αφού υπέμεινε απίστευτα μαρτύρια στα χέρια του πατριού της, βιντεοσκόπησε κρυφά τις επιθέσεις και τον κατήγγειλε στις αρχές.

Είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου.

«Δεν μπορώ να κρατηθώ, έχεις γίνει μια τόσο όμορφη γυναίκα». Τον έσπρωξε αλλά λίγες ημέρες αργότερα και ενώ η μητέρα της ήταν στην εκκλησία τη βίασε.

«Ξέρ�� ότι το ήθελες από τότε που έκανες την εγχείρηση. Μην τολμήσεις να πεις τίποτα γιατί θα καταστρέψω τη μητέρα σου». Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του για 4 κατηγορίες αιμομιξίας αναφορικά με περιστατικά που επαναλαμβάνονταν επί 13 χρόνια.

«Έλεγε στο θύμα πως η μητέρα της και αυτή θα έπρεπε να είναι πολύ ευχαριστημένες γιατί δεν θα ήθελαν πολλοί άντρες να είναι με μια γυναίκα όπως αυτή. Δεν ήξερε πως να τον σταματήσει», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας John Livitsanos.

Ένα βράδυ την είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο λέγοντάς της πως ήταν ο μήνας του μέλιτος και ήθελε να κάνει σεξ μαζί της. Το θύμα του είπε πως δεν ήταν σεξουαλικά ενεργή ως γυναίκα. Τη βίασε παρά τις κραυγές πόνου. Η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκε για 13 χρόνια μέχρι που σκέφτηκε να τον καταγράψει για να τον καταγγείλει.

Όταν εκείνος κατάλαβε ότι τον κατέγραφε το 2015 πάλεψαν και έφυγε από το σπίτι. «Είναι ένα ανελέητο, ανήθικο και επικίνδυνο άτομο», σχολίασε ο εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top