ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άφησαν το μωράκι τους στη νταντά κι όταν γύρισαν το είδαν ΕΤΣΙ (ΦΩΤΟ)

Την κατήγγειλαν στην αστυνομία αλλά ΔΕΝ έχει διωχθεί

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άφησαν το μωράκι τους στη νταντά κι όταν γύρισαν το είδαν ΕΤΣΙ (ΦΩΤΟ)
​Πόσοι και πόσοι γονείς δεν αφήνουν τα παιδάκια τους σε baby sitter προκειμένου να τα προσέχει όταν εκείνοι είναι εκτός σπιτιού; Ε λοιπόν, υπάρχουν και περιπτώσεις που η νταντά όχι μόνο δεν προσέχει αλλά... κακοποιεί τις αθώες αυτές ψυχούλες! Αυτό συνέβη και στο σπίτι των Joshua Marbury και Alicia Quinney, γονιών του Jacob, οι οποίοι κατήγγειλαν στην αστυνομία τη baby sitter που είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού τους. Γιατί; Διότι της εμπιστεύτηκαν τον μονάκριβο γιο τους κι όταν γύρισαν στο σπίτι τον αντίκρισαν... έτσι όπως τον βλέπετε στις φωτογραφίες. Χτυπημένο. Φοβισμένο!

τυεξτεξτεξ.jpg


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι είχε αφήσει το ενός έτους αγοράκι με τη γυναίκα, για μια βραδινή έξοδο το Μάρτιο. Επιστρέφοντας σπίτι βρήκαν το αγόρι να κλαίει σπαρακτικά και τη γυναίκα να κοιμάται βαριά.

Το επόμενο πρωί, όπως περιγράφουν, το αγόρι ήταν γεμάτο μελανιές- με μία στο πλάι του κεφαλιού του να θυμίζει αποτύπωμα χεριού- κι αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οργισμένος ο πατέρας κατέφυγε την Παρασκευή στο Facebook, όπου περιέγραψε τι είχε συμβεί με το παιδί, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες του και υποστηρίζοντας πως κάποια δικαστική απόφαση εμπόδιζε τη δίωξη του ανθρώπου που είχε προκαλέσει τόσο πόνο στο αγοράκι του.

τξετξετξ.jpg


Αναφερόταν σε απόφαση του Εφετείου του Oregon από το 2012 που δυσκολεύει την απαγγελία κατηγοριών σε πιθανούς δράστες σε περίπτωση που τα θύματά τους δεν μπορούν να μιλήσουν. Για να υπάρξει καταδίκη θα πρέπει να αποδειχθεί πως το θύμα υπέστη φυσικό τραύμα και σημαντικό πόνο, σύμφωνα με την απόφαση, κάτι δύσκολο όταν τα θύματα δεν μπορούν να περιγράψουν τι τους συνέβη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν τα τραύματα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά- και οι μώλωπες δεν θεωρούνται σοβαρά- ο πιθανός δράστης ουσιαστικά να τη γλιτώνει!

Η μητέρα του Jacob περιέγραψε πως όταν τον είδε αρχικά, εκείνη τη νύχτα του Μαρτίου, είδε το μαυρισμένο μάτι του και νόμιζε πως το είχε μουτζουρώσει με μαρκαδόρο. "Μετά είδα πως όλη η δεξιά πλευρά του ήταν μαύρη και μπλε και στη συνέχεια βρήκε σημάδια στο αυτί, το χέρι και την πλάτη του".

τεξετυξ.jpg

Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό αυτό δεν προκάλεσε σοβαρά σωματικά τραύματα στο γιο της αλλά τον επηρέασε ψυχολογικά, καθώς έκτοτε δεν θέλει να μένει μόνος του με κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top