Νέα δεδομένα: Ο πιλότος της μοιραίας πτήσης MS804 μιλούσε με τους Αιγύπτιους μέχρι την συντριβή

Ανατροπή στο θρίλερ με το αεροπλάνο της EgyptAir-Οι δραματικές προσπάθειες λίγο πριν το τέλος

Νέα δεδομένα: Ο πιλότος της μοιραίας πτήσης MS804 μιλούσε με τους Αιγύπτιους μέχρι την συντριβή

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με το μοιραίο αεροπλάνο της EgyptAir, το οποίο συνετρίβη ανοιχτά της Αλεξάνδρειας, παρασέρνοντας στο θάνατο 66 επιβαίνοντες.

Τώρα, ένα νέο δεδομένο που φέρνει στο φως το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Μ6, έρχεται να φέρει την απόλυτη ανατροπή, καθώς υποστηρίζει (επικαλούμενο ανώνυμο Γάλλο αξιωματούχο), πως ο Αιγύπτιος πιλότος κατά τα τελευταία λεπτά πριν χαθεί το στίγμα του αεροσκάφους είχε συνομιλία αρκετών λεπτών με τους Αιγύπτιους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

1463739232417.jpg
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, ο πιλότος τους ενημέρωσε πως καπνός είχε γεμίσει το αεροπλάνο, καθώς όπως έχει ήδη γράψει το star.gr το αυτόματο σύστημα επικοινωνιών του αεροπλάνου εξέπεμψε 4 φορές συναγερμό καπνού, που είδαν και οι πιλότοι. Στην τουαλέτα πίσω από το πιλοτήριο από την πλευρά του συγκυβερνήτη, στα ηλεκτρονικά συστήματα, στη μονάδα ελέγχου πτήσης (απ' όπου ο πιλότος εισάγει οδηγίες στον υπολογιστή πτήσης) και στον υπολογιστή που ελέγχει τα σποιλερ στα φτερά και την ουρά, κάνοντας εφιαλτικές τις τελευταίες στιγμές των επιβαινόντων.

(Τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους)

210516212048_8919.jpg
Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι Μ6, ο πιλότος μετά τη συνομιλία με τους Αιγύπτιους ελεγκτές αποφάσισε να προχωρήσει σε κάθοδο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να καθαρίσει η άτρακτος από τους καπνούς.

Να σημειώσουμε, πως μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι η τελευταία συνομιλία που είχε ο πιλότος του μοιραίου Airbus ήταν αυτή με τους Ελληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ελληνική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας η οποία εξήγησε πως ο πιλότος δεν απαντούσε στις επανειλημμένες οχλήσεις των Ελλήνων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας όταν εκείνοι ήθελαν να τον ενημερώσουν για τη μεταβίβαση επικοινωνίας και ελέγχου από το FIR Αθηνών στο FIR Καΐρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εφιαλτικές οι τελευταίες στιγμές των επιβαινόντων της EgyptAir: Έβλεπαν παντού καπνό

Δραματικές στιγμές στο μνημόσυνο αεροσυνοδού της πτήσης MS804:Κατέρρευσε η γιαγιά της

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Είχαν γράψει στο αεροσκάφος της EgyptAir: «αυτό το αεροπλάνο θα το ρίξουμε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top