ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Είχαν γράψει στο αεροσκάφος της EgyptAir: «αυτό το αεροπλάνο θα το ρίξουμε»

Mακάβρια σύμπτωση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Είχαν γράψει στο αεροσκάφος της EgyptAir: «αυτό το αεροπλάνο θα το ρίξουμε»

Ένα δυσοίωνο γκράφιτι είχε σχεδιαστεί στο αεροσκάφος της EgyptAir που συνετρίβη ανοιχτά της Αλεξάνδρειας παρασύροντας στο θάνατο τους 66 επιβαίνοντες, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους σήμερα οι New York Times.

Το μήνυμα «αυτό το αεροπλάνο θα το ρίξουμε», ήταν γραμμένο στα αραβικά, στο κάτω μέρος του αεροσκάφους πριν από δύο χρόνια, ενώ εκείνο βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Καΐρου.

Οι άγνωστοι είχαν γράψει επίσης «προδότη» και «δολοφόνε» για τον Αλ Σίσι.

Τρεις αξιωματούχοι της Egyptair δήλωσαν πως αυτή η πράξη είχε γίνει λογικά από εργαζόμενους του αεροδρομίου του Καΐρου. Οι αξιωματούχοι, οι οποίοι μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στους New York Times, δήλωσαν πως η πράξη είχε αποδοθεί στην εύθραυστη πολιτική κατάσταση της Αιγύπτου εκείνη την περίοδο και όχι ως κάποια στρατιωτική απειλή προς την εταιρεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα περιστατικά με απειλητικά μηνύματα είχαν βρεθεί κατ' επανάληψη στο αεροσκάφος μετά την ανατροπή του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στις 3 Ιουλίου 2013.

Σίσι: Πιθανά όλα τα σενάρια

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι κάλεσε σήμερα τα μέσα ενημέρωσης να μην προχωρούν σε εικασίες σχετικά με τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της EgyptAir και δήλωσε ότι εξακολουθούν να εξετάζονται όλα τα σενάρια.

Σε ομιλία του στα εγκαίνια ενός εργοστασίου λιπασμάτων, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση, ο Σίσι δήλωσε πως η έρευνα για τα αίτια της συντριβής μπορεί να απαιτήσει πολύ χρόνο, αλλά κανένας δεν μπορεί να κρύψει τα γεγονότα.

"Μέχρι τώρα είναι πιθανά όλα τα σενάρια. Παρακαλώ λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να μην μιλάμε και να λέμε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σενάριο", δήλωσε ο Αιγύπτιος πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top