Σάλος με το bullying που έκανε σε βουλευτές ο γοητευτικός Καναδός Πρωθυπουργός-ΒΙΝΤΕΟ

Τον εκθέτει βίντεο και προκαλεί αντιδράσεις

Σάλος με το bullying που έκανε σε βουλευτές ο γοητευτικός Καναδός Πρωθυπουργός-ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο έχει προκαλέσει μια ενέργεια του Πρωθυπουργού του Καναδά Τζαστίν Τριντό, που έκανε μάλιστα την Guardian να αναρωτηθεί αν αυτό είναι «το τέλος του μήνα του μέλιτος» και της «Trudeaumania», που είχε κυριεύσει τον κόσμο μετά την ανάδειξη του στο αξίωμα.

Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο στη Βουλή, με τον Τρουντό εκνευρισμένο επειδή αργούσε η ψηφοφορία, να αρπάζει από το χέρι βουλευτή των Νέων Δημοκρατών και να σπρώχνει με τον αγκώνα στο στήθος τη βουλευτή του ιδίου κόμματος, Ruth Ellen Brosseau.

Δεν ήταν όμως μόνο οι κινήσεις του γοητευτικού Πρωθυπουργού π��υ ξένισαν αλλά και το στόμα του, αφού στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε φέρεται σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα να λέει “get the fuck out of the way”

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στον Καναδά, παρά τις συγγνώμες του Τριντό, αναφέρουν ότι άσκησε bullying στους συναδέλφους τους και τον κατηγορούν για επιθετική και βίαια συμπεριφορά.

Το επεισόδιο στη Βουλή του Καναδά κυριάρχησε και στα social media. Στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #elbowgatetrending ενώ η βρετανική Guardian σε σχετικό δημοσίευμα αποκαλεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τριντό Elbowgate (elbow = σπρώχνω με τους αγκώνες).

trudeau-altercation012jpg.jpg.size.custom.crop.1086x718.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top