ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Αιγύπτιος υπουργός μιλά για τρομοκρατικό χτύπημα!-Εντοπίστηκαν δυο σοροί;

Και η Ρωσία κάνει λόγο για τρομοκρατία

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Αιγύπτιος υπουργός μιλά για τρομοκρατικό χτύπημα!-Εντοπίστηκαν δυο σοροί;

​Σύμφωνα με το κανάλι Αλ Αράμπια, όπως μεταδίδει η Telegraph, έχουν ήδη βρεθεί και δύο σοροί επιβαινόντων να επιπλέουν στη θάλασσα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως.

fgsyjhy.jpg

Αιγύπτιος υπουργός: Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα

proxy_11.jpg
Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης και ο υπουργός Αεροπορίας της Αιγύπτου. Ο Σερίφ Φάθι είπε αρχικά ότι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης ή του τεχνικού προβλήματος δεν μπορεί να αποκλειστούν ως πιθανές αιτίες συντριβής, αλλά προς το τέλος της συνέντευξης και κάτω από την πίεση των δημοσιογράφων παραδέχτηκε ότι το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας είναι πιο πιθανό από την τεχνική βλάβη.

Ανέφερε ακόμη ότι δεν είχε γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα ασφαλείας με κάποιους από τους επιβάτες και επέμεινε ότι τα ταξίδια προς την Αίγυπτο παραμένουν ασφαλή.

Ο Αιγύπτιος υπουργός επιβεβαίωσε ότι το Airbus είχε κάνει μια στάση στην Τυνησία πριν αναχωρήσει για Παρίσι από όπου λίγες ώρες αργότερα απογειώθηκε για Κάιρο.

Ρωσία: Σε τρομοκρατική ενέργεια είναι πολύ πιθανό να οφείλεται η συντριβή

«Η εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο διευθυντής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Είναι εξαιρετικά ατυχές που σήμερα ένα ακόμη επεισόδιο συνέβη με αεροπλάνο της Egyptian Airlines. Φαίνεται πως αυτή είναι τρομοκρατική ενέργεια, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 66 πολιτών από 12 χώρες», είπε ο Μπορτνίκοφ.

Η πτήση MS804 της EgyptAir είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΡΕΘΗΚΑΝ τα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir νοτιοανατολικά της Κρήτης

AYTOI είναι οι πιλότοι και τα μέλη του πληρώματος της Egyptair

ΟΔΥΝΗ!Συντετριμμένοι οι συγγενείς των επιβαινόντων πηγαίνουν στο αεροδρόμιο της Αιγύπτου!

ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ εικόνες από σωσίβια στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top