ΟΔΥΝΗ!Συντετριμμένοι οι συγγενείς των επιβαινόντων πηγαίνουν στο αεροδρόμιο της Αιγύπτου!

Και της Γαλλίας-Ψυχολόγοι σπεύδουν εκεί για να τους βοηθήσουν

ΟΔΥΝΗ!Συντετριμμένοι οι συγγενείς των επιβαινόντων πηγαίνουν στο αεροδρόμιο της Αιγύπτου!

​Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τους συγγενείς των επιβαινόντων του Airbus Α320 της EgyptAir που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

egyptair8.jpg
Οι συγγενείς έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο του Καΐρου, αλλά και στο αεροδρόμιο του Παρισιού, από όπου ξεκίνησε η μοιραία πτήση.

egyptair9.jpg
Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Le Figaro, o οποίος βρίσκεται στο γαλλικό αεροδρόμιο, ήδη 10 ειδικοί γιατροί και ψυχολόγοι βρίσκονται επί ποδός στο αεροδρόμιο για να αναλάβουν τη στήριξη των συγγενών των επιβαινόντων.

egyptair10.jpg
Εν τω μεταξύ το θρίλερ με την εξαφάνιση συνεχίζεται. Πρόκειται για την πτήση MS804 της ΕgyptAir που πετούσε από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο. Το Airbus A320 χάθηκε από τα ραντάρ στις 02:30 τοπική ώρα, ενώ πετούσε νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Το αεροσκάφος μετέφερε 56 επιβάτες- μεταξύ αυτών ένα παιδί και δύο βρέφη- και δεκαμελές πλήρωμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της EgyptAir στο Twitter, το αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών και εξαφανίστηκε περίπου δέκα μίλια αφότου είχε μπει στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Charles De Gaulle στις 11:09 το βράδυ τοπική ώρα την Τετάρτη και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ύστερα από 3 ώρες και 40 λεπτά.

syggeneis_483_355.jpg
Τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα του πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, είχε μπει 10 μίλια μέσα στον αιγυπτιακό ε��αέριο χώρο, απείχε 280 χλμ. από τις αιγυπτιακές ακτές.

Μάλιστα, ετοιμαζόταν ήδη για την προσγείωση η οποία υπολογιζόταν ότι θα γινόταν σε 20 λεπτά. Η προσγείωση αναμενόταν στις 03:15 τη νύχτα, τοπική ώρα.

Η Γαλλική Firaro αναφέρει ότι το στίγμα του Airbus A320 χάθηκε 40 λεπτά αφού πέταξε πάνω από την Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους έγινε 10 λεπτά πριν την εξαφάνισή του, από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις 04:26 (τοπική ώρα), δηλαδή δύο ώρες μετά την τελευταία επαφή του Airbus με τα ραντάρ, εντοπίστηκε σήμα κινδύνου, το οποίο δεν σημαίνει ότι εκπέμφθηκε από τον πιλότο.

Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάποιο αυτόματο σήμα κίνδυνου που εκπέμφθηκε από κάποιες από τις συσκευές έκτακτης ανάγκης του αεροσκάφους.

Ο αντιπρόεδρος της EgyptAir ανέφερε ότι το σήμα κινδύνου θα μπορούσε να προέρχεται από άλλο σκάφος από τη Μεσόγειο, ενώ λίγο αργότερα και οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις αρνήθηκαν τις εκθέσεις που ανέφεραν ότι ελήφθη σήμα κινδύνου από το αεροπλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΡΙΛΕΡ με το αεροπλάνο που χάθηκε! 63 επιβαίνοντες και 3 παιδιά- Εμπειρότατος ο πιλότος!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Το αεροπλάνο της Egypt Air εξέπεμψε σήμα ΚΙΝΔΥΝΟΥ δύο ώρες μετά την εξαφάνισή του

Βλέπουν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir-Όλα τα σενάρια

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το αεροπλάνο της Egyptair! Συνετρίβη νότια της Καρπάθου μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ

ΑΥΤΟ είναι το τελευταίο στίγμα του αεροσκάφους της Egypt Air- ΦΩΤΟ

ΥΠΑ: Ο πιλότος της Egyptair ήταν ευδιάθετος και ευχαρίστησε τους Έλληνες ελεγκτές στα ελληνικά

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Στοκχόλμη! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ πτήσεων-ΚΑΛΟΥΝ όλα τα αεροπλάνα να προσγειωθούν!

AYTOI είναι οι πιλότοι και τα μέλη του πληρώματος της Egyptair

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top