Ο Τραμπ απολογήθηκε στην δημοσιογράφο για τα σεξιστικά σχόλια

Το σκίτσο για τη Μισέλ Ομπάμα που προκάλεσε σάλο

​Την στιγμή που η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον νίκησε τον συνυποψήφιό της Μπέρνι Σάντερς στο Κεντάκι, ο Ντόναλντ Τραμπ παίζει όλα του τα επικοινωνιακά χαρτιά.

Έδωσε συνέντευξη στην γυναίκα που μέχρι πρότινος αποκαλούσε βρικόλακα, την Μέγκιν Κέλι και μάλιστα της ζήτησε συγγνώμη. Ο Αμερικανός μεγιστάνας όχι μόνο έδειξε μετανιωμένος για κάθε προσβλητικό σχόλιο που έκανε μέσω Twitter για εκείνη αλλά την είδε με άλλο μάτι αυτή τη φορά. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στο ωραίο φύλο.

Να σας υπενθυμίσουν ότι ήταν τον περασμένο Αύγουστο στο πρώτο debate των Ρεπουμπλικανών στο Κλίβελαντ όταν η Μέγκιν Κέλι αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ σεξιστή. Εκείνος την χαρακτήρισε τριτοκλασάτη ρεπόρτερ, δημοσιογράφο ελαφρών ηθών, βρικόλακα και ξανθιά bimbo.

Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ένα σκίτσο του σκιτσογράφου, Μπεν Γκάρισον. Με τίτλο:«Κάντε πάλι σπουδαία την Πρώτη Κυρία», η Μισέλ Ομπάμα έχει αποδοθεί με πολύ γυμνασμένα άκρα, πολύ σκληρό πρόσωπο καθώς και ένα «φούσκωμα» ανάμεσα στο πόδια της, παραπέμποντας σε τρανσέξουαλ. Αντίθετα, η Μελάνια η σύζυγος του Τραμπ ξεχειλίζει από θηλυκότητα.