ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ τραγωδία!Της έκλεψε 11.000 δολάρια,βίασε τον γιο της και μετά έκοψε το λαιμό 4 ατόμων

Δεν είχε καμία σχέση με τα θύματά του ο 33χρονος δολοφόνος

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ τραγωδία!Της έκλεψε 11.000 δολάρια,βίασε τον γιο της και μετά έκοψε το λαιμό 4 ατόμων

​Όχι απλά σοκάρει, αλλά ξεπερνά και το σενάριο του πιο ανατριχιαστικού θρίλερ, η υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου και η δολοφονία του αγοριού, του αδελφού του, της μητέρας τους και άλλης μιας κοπέλας, στη μικρή ελβετική πόλη, Ρούπερσβιλ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά από μήνες αστυνομικής έρευνας, οι αρχές οδηγήθηκαν στον 33χρονο προπονητή ποδοσφαίρου, Τόμας Ν., ο οποίος όταν συνελήφθη την Πέμπτη, ομολόγησε τα τετραπλό έγκλημα!

Ο Τόμας κατηγορείται για τη δολοφονία της 48χρονης Κάρλα Σάουερ, των δύο έφηβων γιων της, ηλικίας 13 και 19 και την κοπέλα του ενός γιου, ηλικίας 21 ετών. Μάλιστα, τον 13χρονο τον βίασε πρώτα και στη συνέχεια έκοψε το λαιμό και των τεσσάρων, βάζοντας έτσι βάναυσα τέλος στη ζωή τους.

Το περίεργο είναι και αυτό βέβαια που δυσκόλεψε την αστυνομία, ότι ο δράστης δεν είχε καμία σχέση με τα θύματά του, δεν τα γνώριζε καν.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο 33χρονος κατάφερε να ξεγελάσει τη 48χρονη και να μπει σπίτι της. Αφού τη φίμωσε, κατάφερε να την αναγκάσει να βγάλει 11.000 δολάρια από τραπεζικούς λογαριασμούς. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι, την έδεσε, βίασε τον 13χρονο γιο της, έκοψε το λαιμό από τα 4 θύματά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή της αστυνομίας.

Η εισαγγελέας Μπάρμπαρα Λοπάχερ είπε ότι ο ύποπτος δεν ήταν παντρεμένος, δεν είχε καταδίκες ή κάποια σύνδεση με τα θύματα. Βάσει της ομολογίας του, οι αρχές εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του. Εκτιμούν ότι ενήργησε από οικονομικά και σεξουαλικά κίνητρα. Οι αρχές τελικά τον συνέδεσαν με το αποτρόπαιο έγκλημά του από το DNA του.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top