Τραμπ: Πιθανή μια νέα... 11η Σεπτεμβρίου από μετανάστες!

«Θα γίνουν επιθέσεις από ανθρώπους που έρχονται στη χώρα μας», διατείνεται.

Τραμπ: Πιθανή μια νέα... 11η Σεπτεμβρίου από μετανάστες!
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το κύμα μετανάστευσης στη χώρα του να έχει αποτέλεσμα μια τρομοκρατική επίθεση παρόμοια με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Μιλώντας σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του συνδικάτου των εργαζομένων στη συνοριοφρουρά δήλωσε πως πιστεύει ότι είναι πιθανό να οργανωθεί επίθεση παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου και ζήτησε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην ασφάλεια των συνόρων.

«Θα γίνουν πολλά άσχημα πράγματα. Θα γίνουν επιθέσεις που δεν θα πιστεύατε. Θα γίνουν επιθέσεις από ανθρώπους που, αυτή τη στιγμή, έρχονται στη χώρα μας», υποστήριξε ο Τραμπ.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων έχει προκαλέσει επανειλημμένα σάλο με τις τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σχετικά με τους μουσουλμάνους, τις γυναίκες, αλλά και τη μετανάστευση. Μεταξύ άλλων, έχει ζητήσει να υψωθεί τείχος στα σύνορα με το Μεξικό που θα πληρώσει η μεξικανική κυβέρνηση, καθώς επίσης και να επιβληθεί «προσωρινή» απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους!!! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top