ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Γνωρίστε τον άνθρωπο με το… ΜΙΣΟ κεφάλι (φωτο)

Του ανακοίνωσαν ότι… μπορεί να εργαστεί

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Γνωρίστε τον άνθρωπο με το… ΜΙΣΟ κεφάλι (φωτο)

​Η εικόνα του είναι λίγο… ασυνήθιστη και εκείνος ταλαιπωρείται ιδιαίτερα! Ο 50χρονος Κένι Μπάλει από την Μεγάλη Βρετανία ζει με «μισό κεφάλι», αφού μέρος του κρανίου του αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης που έκανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

kefl3.jpg
Αυτό σημαίνει για εκείνον ότι έχει συχνά απώλεια μνήμης, έχει παραλύσει κατά μήκος της αριστερής πλευράς του σώματός του και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ενώ επιπλέον έχει να διαχειριστεί και την απόφαση του Βρετανικού Τμήματος Εργασίας και Συντάξεων το οποίο έκρινε ότι είναι «ικανός να εργαστεί».

Και σαν να μην έφτανε αυτό… του είπαν ότι κόβεται και το επίδομα που έπαιρνε λόγω της αναπηρίας του. Ο ίδιος δηλώνει εξοργισμένος με αυτή την απόφαση και αναφέρει ότι η κατάστασή του δεν είναι συνηθισμένη, ότι ουσιαστικά ζει με μισό κεφάλι και ότι σίγουρα δεν είναι σε θέση να εργαστεί με ασφάλεια.

kef1.jpg
«Είμαι τόσο θυμωμένος. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που παίρνουν επιδόματα και είναι κατάλληλοι για εργασία. Αλλά οι άνθρωποι σαν εμένα που πραγματικά το χρειάζονται, δεν μπορούν να το πάρουν. Χρησιμοποιώ τα χρήματα για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου - το φυσικό αέριο, το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, τα δημοτικά τέλη και οτιδήποτε άλλο - και ό, τι έχει απομείνει το χρησιμοποιώ για να αγοράσω τρόφιμα. Αλλά επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δεξιά μου πλευρά, λένε πως είμαι ικανός για εργασία. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χέρι μου, έχω κακή ισορροπία και δεν μπορώ να επικεντρ��θώ σε πράγματα».

εξω.jpg
Ο 50χρονος εργαζόταν σε έναν φούρνο όταν υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο, τον Ιούνιο του 2014 και τότε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να περιοριστεί η διόγκωση στον εγκέφαλό του με τους γιατρούς να φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρει. Τελικά τα κατάφερε αν και έχασε ένα κομμάτι του κεφαλιού του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top