ΞΟΔΕΨΑΝ χιλιάδες για την κηδεία των μωρών τους-Τους πήραν όσα δεν πρόλαβαν γιατί έφυγαν νωρίς

Μέσα σε 15 μήνες είδαν τα δυο τους παιδάκια να πεθαίνουν

ΞΟΔΕΨΑΝ χιλιάδες για την κηδεία των μωρών τους-Τους πήραν όσα δεν πρόλαβαν γιατί έφυγαν νωρίς

​Όχι μία αλλά δυο φορές έχασαν την Γη από τα πόδια τους και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το χειρότερο κακό για έναν γονιό.

funeral3.jpg
Ο λόγος για τον Μάθιου και την Τζούντι Μακάτμνει- Γκρίνγουντ από την Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι μέσα σε 15 μήνες έχασαν τα δυο τους παιδιά… Το ζευγάρι μίλησε για τα όσα συνέβησαν αλλά και για το γεγονός ότι ξόδεψαν περισσότερες από 15.000 λίρες για την ταφή τους.

funeral8.jpg
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Το ζευγάρι περίμενε την πρώτη του κόρη την Άνοιξη του 2014 αλλά στις 38 εβδομάδες κύησης η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά και οι γιατροί τους είπαν πως είναι καταδικασμένη να πεθάνει λίγο μετά τη γέννηση της.

funeral4 (1).jpg
Οι συντετριμμένοι γονείς ήταν τόσο συγκλονισμένοι από το θάνατο του πρώτου μωρού τους και αποφάσισαν να κάνουν μια εξαιρετικά πλούσια κηδεία γιατί με αυτό τον τρόπο άξιζε να αποχαιρετίσουν το παιδί τους.

funeral9.jpg
Ο νεαρός πατέρας ανέφερε ότι αυτό που τους συνέβη στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν καταστροφικό γιατί το μωρό ήταν θνησιγενές και η καρδιά του σταμάτησε στην 38η εβδομάδα της κύησης, λίγο πριν γεννηθεί δηλαδή.

funeral5.jpg
Πέρασαν εννιά μήνες κάνοντας σχέδια και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αργότερα αυτό που τους συνέβη. Έτσι στην κηδεία του οι γονείς αποφάσισαν να του κάνουν τόσα δώρα όσα θα του έκαναν αν ήταν ζωντανό.

funeral10.jpg
«Οι περισσότεροι γονείς ξοδεύουν χιλιάδες λίρες για τα μωρά τους κατά τη διάρκεια των ετών και τελικά σκεφτήκαμε γιατί να μην κάνουμε το ίδιο αφού εξακολουθεί να είναι η κόρη μας» δήλωσε εκείνος ενώ πρόσθεσε ότι είχαν μισθώσει ακόμη και ένα λευκό άλογο για τη μεταφορά της πριγκίπισσας τους. Το μαύρο μάρμαρο μάλιστα καλύφθηκε με μηνύματα αγάπης προς το νεκρό μωρό.

funeral7.jpg
Λίγο μετά το θάνατο του μωρού τους εκείνη έμεινε και πάλι έγκυος, όμως στην 20η εβδομάδα οι γιατροί εντόπισαν ένα πρόβλημα στην καρδιά του δεύτερου παιδιού της.

Όταν γεννήθηκε το κοριτσάκι η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της. Πέντε μήνες αργότερα, δυστυχώς, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια αντίστοιχη κηδεία και γι' αυτό το μωρό θέλοντας να το αποχαιρετίσουν ξεχωριστά και με όσα δώρα θα του έκαναν αν ήταν ζωντανό.

funeral6.jpg
Πλέον το ζευγάρι αποφάσισε να ασχοληθεί με φιλανθρωπικές κινήσεις και δημιούργησε μια φιλανθρωπική οργάνωση που στέκεται στο πλευρό όσων γονιών πενθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top