Ο 7χρονος που μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δώσει σε καρκινοπαθείς,διαγνώσθηκε με καρκίνο!

Τραγική ειρωνία

​Στον 7χρονο Vinny Desautels, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία ζήτησε από τους γονείς του να τον αφήσουν να μακρύνει τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά καρκινοπαθή, διαγνώστηκε πριν από λίγες μέρες καρκίνος στο 4ο στάδιο!

dukiut.jpg
Σύμφωνα με το CNN, η οικογένεια αναμένει την τελική επιβεβαίωση από τους γιατρούς, ότι ο Vinny έχει σάρκωμα τύπου Ewing, ένα είδος όγκου που σχηματίζεται στο οστό ή στον μαλακό ιστό.

Ο 7χρονος από την Καλιφόρνια θα ξεκινήσει θεραπεία αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας με βιοψία μυελού των οστών και χημειοθεραπεία, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του, Jason Desautels.

160509172634-02-vinny-desautels-exlarge-169.jpg
«Γνωρίζουμε ότι είναι καρκίνος σε στάδιο 4, επειδή εξαπλώθηκε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και είναι επιθετικός (...) Τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ώστε να μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο αντιμετώπισης».

Το μάτι του Vinny άρχισε να παραμορφώνεται τον Μάρτιο. Στην αρχή, προσπάθησαν με συνταγή από οφθαλμικές σταγόνες και φάρμακα αλλεργίας να το αντιμετωπίσ��υν, χωρίς επιτυχία.

Ο Vinny άρχισε να παραπονιέται και για έναν πόνο στο γόνατο και τότε οι γονείς του παρατήρησαν ότι το ισχίο του ήταν πρησμένο.

Μια επίσκεψη στα Επείγοντα νοσοκομείου στις 28 Απριλίου κα�� μια ακτινογραφία αποκάλυψαν έναν όγκο στο δεξί ισχίο του μικρού. Την επόμενη μέρα ο 7χρονος πήγε σε ένα νοσοκομείο στο Σακραμέντο για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις αίματος, οι μαγνητικές τομογραφίες και μια αξονική τομογραφία αποκάλυψαν όγκους στο ισχίο του και στα οστά γύρω από το μάτι του...

Το δράμα που περνάει ο μικρός Vinny και η οικογένειά του συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι ξεκίνησαν μια προσπάθεια συμβολής στην καταπολέμηση του καρκίνου που έχει ο 7χρονος, με μια διαδικτυακή εκστρατεία χρηματικών δωρεών. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top