ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πατέρας! Στρίμωξε φίλο του γιου του και παρότρυνε το παιδί του να ΕΠΙΤΕΘΕΙ- Βίντεο

Oι πιτσιρικάδες είχαν μια διαμάχη μεταξύ τους και ο "φοβερός" πατέρας βρήκε ως λύση... τη βία!

Ενεργά στην αντιπαράθεση του 7χρονου γιου του με τον 9χρονο φίλο του, μπήκε ένας πατέρας και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε!

Όπως ισχυρίστηκε ο Viktor από την πόλη Baranovichi της Λευκορωσίας, ο 9χρονος Klim εκφόβιζε το γιο του και θέλησε να τον βοηθήσει να πάρει εκδίκηση.

Έτσι, έπιασε τον 9χρονο φίλο του γιου του από τους ώμους και κρατώντας το παιδί, παρότρυνε το γιο του να του επιτεθεί με κλωτσιές! Αφού ο 7��ρονος τον χτύπησε 10 φορές στο στομάχι, στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι τους, με τη γυναίκα του Viktor να βγαίνει στο μπαλκόνι ακούγοντας τις φωνές και να βάζει τέλος στη διαμάχη.

«Ο γιος μου και ένα άλλο παιδί τσακώθηκαν για την μπάλα. Ο Klim αποφάσισε να παρέμβει και άρχισε να σπρώχνει τον γιο μου. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πιστεύω πως κάθε πατέρας θα υπερασπιζόταν τον γιο του. Απλά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο» υποστήριξε ο Viktor.

Από την άλλη μεριά, η μητέρα του Klim, Irina Nikolaevna, θέλει να τιμωρηθεί ο Viktor και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. «Όταν ο Klim έφτασε σπίτι δεν μπορούσε να μιλήσει. Έβλεπα ότι υπέφερε και μετά άρχισε να μου λέει τι έγινε» περιέγραψε.

πηγή: mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top