Η ΤΥΧΗ της χαμογέλασε! Γυναίκα με καρκίνο στο στήθος κέρδισε για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ το λαχείο!

ΔΕΙΤΕ τους πανηγυρισμούς της

​Η ιστορία μιας γυναίκας από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ είναι συγκλονιστική!

Η Gina Short, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού κέρδισε για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες το λαχείο! Την ώρα που δίνει τη μάχη της ζωής της η τύχη της χαμογελά.

Οι εκπρόσωποι του North Carolina Education Lottery, δηλαδή της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών στη Νότια Καρολίνα της το ανακοίνωσαν.

Η ανακοίνωση από την διοίκηση της εταιρείας, τονίζει πως η Gina Short από την κομητεία Mecklenburg, κέρδισε το ποσό των 250.000 δολαρίων σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται "All or nothing", δηλαδή "όλα ή τίποτα", στις 29 Απριλίου!

Η γυναίκα δήλωσε πως για... αρκετή ώρα κοιτούσαν το τυχερό λαχείο για να "χωνέψουν" μαζί με τον σύζυγό της πως ήταν οι μ��γάλοι νικητές! Κι αυτό διότι μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια επίσης σε ένα παρόμοιο τυχερό παιχνίδι!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν έξι χρόνια και αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο σύζυγός της, Len Short, δήλωσε πως τα κέρδη τους θα χρησιμοποιηθούν φυσικά για να παρασχεθεί στην γυναίκα του η καλύτερη δυνατή θεραπεία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top