Έβγαλαν τη ΜΗΤΡΑ από κορίτσι με ειδικές ανάγκες! Ο πατριός της την ΒΙΑΖΕ εδώ και 10 χρόνια-ΦΩΤΟ

Η 18χρονη ξεψύχησε

Έβγαλαν τη ΜΗΤΡΑ από κορίτσι με ειδικές ανάγκες! Ο πατριός της την ΒΙΑΖΕ εδώ και 10 χρόνια-ΦΩΤΟ

​Με έναν φρικιαστικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής μίας 18χρονης νεαρής με ειδικές ανάγκες από τις ΗΠΑ. Η Χόλι Τζεκόουτ εντοπίστηκε νεκρή έχοντας την μήτρα έξω από το άψυχο σώμα της!

Όλα αυτά λίγες μέρες αφότου αποκάλυψε ότι ο 39χρονος πατριός της, την βίαζε επί δέκα χρόνια! Μάλιστα, όπως κατήγγειλε το αδικοχαμένο κορίτσι… κουβαλούσε στα σπλάχνα της το παιδί του!

HOLLI_534_355.jpg
Και σαν να μην έφτανε αυτό… η μητέρα της και σύζυγος του αρρωστημένου άντρα κατηγορείται πως τον βοηθούσε να την κακοποιεί και τον κάλυπτε!

Η νεαρή εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε στους δασκάλους της στο ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε… «Δεν ήθελε να πάει σπίτι με τον πατέρα της επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ» είπε ένας από αυτούς.

download (1).jpg
Η μητέρα της, παρά τις καταγγελίες της κόρης της, δεν της επέτρεψε να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πως η κόρη της είχε βιαστεί. Αρνήθηκε ωστόσο ότι γνώριζε τι συνέβαινε.

Υποψίες περί σεξουαλικής κακοποίησης εκφράστηκαν για πρώτη φορά μετά από ένα τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί το κοριτσάκι το 2008.
Από το δείγμα αίματός της είχε προκύψει πως είχε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο 8 ετών. Η κοπέλα όταν πέθανε ήταν διανοητικά 6 ή 7 ετών, με τους ερευνητές να σημειώνουν πως δεν θα μπορούσε να έχει συναινέσει σε σεξουαλικές πράξεις.

download.jpg
Η μητέρα και ο πατριός της είναι υπό κράτηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top