«Η μαμά σου ήταν ηρωίδα»!Η ιστορία της 20χρονης μητέρας που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για να σωθεί η κόρη της

Η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι- Πρώτη ανάρτηση: 05/05/2016 11:45

«Η μαμά σου ήταν ηρωίδα»!Η ιστορία της 20χρονης μητέρας που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για να σωθεί η κόρη της
Ως «ηρωίδα που έκανε την υπέρτατη θυσία», χαρακτήρισε την 20χρονη Lauren Heath ο πατέρας του παιδιού της κι όχι άδικα. Κι αυτό γιατί η νεαρή αυτή μανούλα, επέλεξε να χάσει τη ζωή της για να σώσει την μικρή της κόρη, σπρώχνοντας το καρότσι της μακριά από την πορεία του φορτηγού που τελικά σκότωσε την ίδια!

Σύμφωνα με το BBC, εκατοντάδες άνθρωποι παραβρέθηκαν στην κηδεία της στο Reading της Βρετανίας, θρηνώντας για την απώλεια μιας τόσο νέας γυναίκας που δεν πρόλαβε να απολαύσει τις χαρές της μητρότητας.

dtyjdj.jpg

Το δυστύχημα συνέβη στις 13 Απριλίου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν μαμά και κόρη βρέθηκαν στην πορεία φορτηγού. Η Heath πρόλαβε να σπρώξει μακριά το καρότσι με τη μικρή Millie, η οποία δεν έπαθε σχεδόν τίποτα. Η ίδια όμως δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Στη μνήμη της προσφέρθηκαν χρήματα από πολλούς ανθρώπους και τελικά συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 23.000 λίρες, κεφάλαιο που θα προσφερθεί στο κοριτσάκι όταν γίνει 21 ετών.

Με λουλούδια και μπαλόνια σε ροζ και μωβ χρώματα, που ήταν τα αγαπημένα της 20χρονης, συγγενείς, φίλοι αλλά και γείτονες την αποχαιρέτησαν, θρηνώντας βουβά για το χαμό μιας τόσο μικρής κοπέλας και μιας τόσο γενναίας μητέρας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top