Η ΕΓΧΡΩΜΗ γυναίκα που έγινε ΘΡΥΛΟΣ για το ΘΑΡΡΟΣ της- ΥΨΩΣΕ γροθιά μπροστά σε ΝΕΟΝΑΖΙ (ΦΩΤΟ)

Στάθηκε μπροστά τους χωρίς φόβο

Η ΕΓΧΡΩΜΗ γυναίκα που έγινε ΘΡΥΛΟΣ για το ΘΑΡΡΟΣ της- ΥΨΩΣΕ γροθιά μπροστά σε ΝΕΟΝΑΖΙ (ΦΩΤΟ)

​Την Πρωτομαγιά διάφορες κοινωνικές ομάδες θέλησαν να διαδηλώσουν στους δρόμους της πόλης Μπορλάνγκε, η οποία βρίσκεται βόρεια της Στοκχόλμης.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και περίπου 200 νεοναζιστές ακροδεξιοί, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν άδεια για τη συγκέντρωσή τους. Την στιγμή που εκείνοι πραγματοποιούσαν την πορεία μίσους, η Τες Ασπλούντ, στάθηκε στη μέση του δρόμου με την γροθιά της υψωμένη ψηλά, δηλώνοντας την αντίθεσή της στις ιδέες, τις θέσεις και την παρακίνηση σε μίσος και βία των συγκεντρωμένων.

SWEDEN (1).jpg
Η φωτογραφία της 42χρονης που ζει μόνιμα στη Στοκχόλμη έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας… Όλοι έκαναν λόγο για την έγχρωμη γυναίκα που κατάφερε να γίνει θρύλος μέσα σε λίγη ώρα.

«Δεν το πολυσκέφτηκα, λειτούργησα αυθόρμητα και απλά μπήκα μπροστά τους την ώρα που έκαναν παρέλαση. Σκέφτηκα απλά ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εκεί. Ένας από τους νεοναζί με κοιτούσε επίμονα και μετά τον κοίταξα και εγώ. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Στη συνέχεια ήρθαν οι αστυνομικοί και με απομάκρυναν» ανέφερε εκείνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top