«Υπάρχουν νεκροί» από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Νορβηγία- ΔΕΙΤΕ πλάνα από την περιοχή

Επέβαιναν 13 άτομα- Σωστικά συνεργεία στις δυτικές ακτές της πόλης Μπέργκεν- Πρώτη ανάρτηση 16:35

«Υπάρχουν νεκροί» από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Νορβηγία- ΔΕΙΤΕ πλάνα από την περιοχή

Έντεκα επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη νωρίτερα στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, εντοπίστηκαν νεκροί, σύμφωνα με το κέντρο συντονισμού των επιχειρήσεων διάσωσης στη Νορβηγία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Βρετανός και ένας Ιταλός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες κατάγονταν από τη Νορβηγία.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά 13 άτομα, 11 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος.

Η συντριβή έγινε στα δυτικά της πόλης Μπέργκεν, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Νορβηγία. Τα αίτια δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί στη Νορβηγία, NRK και TV2 παρουσιάζουν πλάνα από τη θαλάσσια περιοχή της πτώσης του ελικοπτέρου, όπου διακρίνονται συντρίμμια.

Το ελικόπτερο έχει ολοσχερώς καταστραφεί και τα σωστικά συνεργεία κάνουν ότι μπορούν για να εντοπίσουν τους επιβαίνοντες ζωντανούς, δήλωσε εκπρόσωπος του κέντρου διάσωσης και συντονισμού των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι εκπρόσωποι των τοπικών αστυνομικών αρχών επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν εντοπιστεί επιζώντες μέχρι τη στιγμή αυτή.
Η πρωθυπουργός της χώρας Έρνα Σόλμπεργκ ανέφερε σε ανάρτησή της, στον Twitter ότι «τα νέα από την πτώση του ελικοπτέρου είναι φρικτά».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top