ΑΥΤΑ είναι τα πιο ευτυχισμένα σιαμαία αδελφάκια στον κόσμο- Δεν θέλουν να ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ

Κάνουν τα πάντα μαζί

ΑΥΤΑ είναι τα πιο ευτυχισμένα σιαμαία αδελφάκια στον κόσμο- Δεν θέλουν να ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ

​Είναι κυριολεκτικά αχώριστες αλλά αυτό φαίνεται να μην τις ενοχλεί καθόλου… Ο λόγος για δύο επτάχρονα κοριτσάκια, την Πιν και την Παν που είναι σιαμαία αδελφάκια και ζουν στην Ταϊλάνδη.

tw01.jpg
Όπως βλέπετε, τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν με δύο ξεχωριστά κεφάλια, στήθος και χέρια, αλλά είναι ενωμένα από τη μέση και κάτω. Αυτό σημαίνει πως μοιράζονται ένα ζευγάρι πόδια, με την Πιν να έχει τον έλεγχο του ενός και την Παν να ελέγχει το άλλο.

tw06.jpg
Έτσι έμαθαν να περπατούν και να κάνουν μαζί τα πάντα… Να ντύνονται, να τρώνε, ακόμα και να κάνουν ποδήλατο, πάντα μαζί. Και πάντα αχώριστες.

tw02.jpg
Μάλιστα, οι αγαπημένες αδελφούλες δεν θέλουν να χωριστούν, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τους δίνουν σοβαρές ελπίδες να επιζήσουν μετά την εγχείρηση.

tw04.jpg
Τα κοριτσάκια ζουν μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους, οι οποίοι τα περιγράφουν σαν δύο «κανονικά και ευτυχισμένα» παιδιά. Όπως λέει η γιαγιά τους, τους αρέσει να τραγουδούν, να τρώνε παγωτό και να βοηθούν η μία την άλλη.

tw05.jpg
Παρά το γεγονός ότι είναι «ενωμένες», οι δίδυμες έχουν εντελώς ξεχωριστές προσωπικότητες. Όπως λέει η γιαγιά τους, στην μία αρέσουν τα μαλλιά κοντά, ενώ η άλλη τα προτιμά μακριά, ενώ διαφορετικές είναι και οι προτιμήσεις τους στο φαγητό.

tw03.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top