Σάλος στο παλάτι - «Κλεμμένο» το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον; ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Ποιος χαλάει το… παραμύθι της πριγκίπισσας; Όλο το παρασκήνιο

Σάλος στο παλάτι - «Κλεμμένο» το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον; ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Μπορεί ο γάμος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ να έγινε πριν πέντε χρόνια, ωστόσο το νυφικό που είχε φορέσει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ακόμη προκαλεί σάλο. Η σχεδιάστρια νυφικών Κρίστιν Κένταλ κατέθεσε μήνυση στον βρετανικό οίκο μόδας Alexander McQueen, κατηγορώντας τους ότι αντέγραψαν από εκείνη το σχέδιο του νυφικού.

kate-middleton-bride.jpgCatherine-Middletons-wedding-dress-2.jpg

Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Κένταλ υπέβαλε μήνυση για παραβίαση των πνευματικών της δικαιωμάτων. «Η πελάτισσά μας είναι βέβαιη ότι το σχέδιο της εταιρείας της λήφθηκε παράνομα και αντιγράφηκε», αναφέρει ο δικηγόρος της σχεδιάστριας, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο ισχυρισμός δεν είναι ενάντια στη δούκισσα και δεν υπάρχει κανένας ισχυρισμός για αξιόποινες πράξεις από το παλάτι.

kate-middleton-bodice-768.jpgkate-middleton-wedding--z.jpguntitled.jpg

Από την πλευρά του, ο οίκος Alexander McQueen κάνει λόγο για "ανοησίες". «Είμαστε εντελώς αμήχανοι απέναντι σε αυτή τη νομική αξίωση», ανέφερε εκπρόσωπος του οίκου και πρόσθεσε: «Η Κρίστιν Κένταλ αρχικά μας προσέγγισε στον Alexander McQueen σχεδόν 4 χρόνια πριν, όταν ήμασταν ξεκάθαροι απέναντί της ότι οποιοσδήποτε υπαινιγμός ότι το σχέδιο του βασιλικού νυφικού φορέματος που επιμελήθηκε η Σάρα Μπάρτον ήταν ανόητος. Η Σάρα Μπάρτον δεν είδε ποτέ κανένα σχέδιο ή σκίτσο της κυρίας Κένταλ και δεν γνώριζε την κυρία Κένταλ πριν η κυρία Κένταλ επικοινωνήσει μαζί μας -περίπου 13 μήνες μετά τον γάμο. Δεν γνωρίζουμε γιατί η κυρία Κένταλ επανέφερε ξανά αυτό, αλλά δεν υπάρχει κανένα "αν", "αλλά" ή... "ίσως", εδώ: αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος».

royal-wedding-3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top