ΑΥΤΟΣ ο άνδρας είναι ΦΟΝΙΑΣ!ΕΚΤΕΛΕΣΕ πατέρα 4 παιδιών-ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Γιώργος Ξιούρουππας

Το άγριο φονικό έχει αναστατώσει ολόκληρη την Μεγαλόνησο

ΑΥΤΟΣ ο άνδρας είναι ΦΟΝΙΑΣ!ΕΚΤΕΛΕΣΕ πατέρα 4 παιδιών-ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Γιώργος Ξιούρουππας

​Ένας πολύ επικίνδυνος άνδρας κυκλοφορεί ελεύθερος στην Κύπρο με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον 45χρονο Γιώργο Ξιούρουππα ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 40χρονο Παναγιώτη Χριστοδούλου, τα ξημερώματα της Δευτέρ��ς έξω από μπαρ στην Λάρνακα της Κύπρου.

Ο αδίστακτος δράστης είχε κλείσει ραντεβού θανάτου στο μαγαζί με το θύμα που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με μία υπόθεση ναρκωτικών

aftos-einai-o-katazitoumenos-gxiourouppas-gia-to-fono-sti-larnaka.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως μετά από έντονη λογομαχία τα πράγματα ξέφυγαν… Ο 45χρονος Γιώργος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές το θύμα.

Ο 40χρονος έπεσε κάτω νεκρός και ο δράστης έγινε καπνός. Σύμφωνα με το τοπικό philenews.com φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει στα κατεχόμενα από το Πέργαμος, όπου και πανικόβλητος άφησε την πολιτική του ταυτότητα στο φυλάκιο των Βρετανικών Βάσεων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μεταφέρθηκαν αρκετοί από τους αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι δίνουν καταθέσεις αναφορικά με το περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top