Η Μέρκελ πάει να αγκαλιάσει προσφυγόπουλο και αυτό την αποφεύγει! ΒΙΝΤΕΟ

Το ταξίδι της Καγκελάριου στην Τουρκία είχε λουλούδια, αυξημένα μέτρα ασφαλείας και παράπονα! - Πρώτη ανάρτηση: 00:59

​Την Τουρκία επισκέφτηκε για 5 ώρες η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το Σάββατο!

Η Άνγκελα Μέρκελ μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς και τον Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούντογλου επισκέφθηκαν τον προσφυγικό καταυλισμό Νιτσίπ στην Γκαζιαντέπ. Εκεί χιλιάδες Σύροι πρόσφυγες μένουν μέσα σε κοντέινερ. Λειτουργεί ένα σχολείο για τα παιδιά και η φροντίδα των προσφύγων είναι ικανοποιητική.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Γκαζιαντέπ ήταν δρακόντεια εξαιτίας των υψηλών προσκεκλημένων. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούντογλου περίμενε με λουλούδια την Γερμανίδα Καγκελάριο στο αεροδρόμιο,ενώ το κονβόι των δυο ηγετών συνόδευαν τρία στρατιωτικά ελικόπτερα.

db384fd4a73ae814960f6a7067009fe1_tx600.jpg

Η Καγκελάριος Μέρκελ ήθελε να επισκεφθεί τον προσφυγικό καταυλισμό για να σχηματίσει η ίδια μια εικόνα για την κατάσταση των προσφύγων και πως μ��ορεί να βελτιωθεί η κατάστασή τους. Η Τουρκία θα λάβει από την ΕΕ καταρχάς τρία δισεκατομμύρια ευρώ ως βοήθεια για την φροντίδα των προσφύγων στο έδαφός της.

Το πρόγραμμα της Μέρκελ, όπως γράφει η Deutsche Welle ήταν αρκετά στενό. Η γερμανίδα Καγκελάριος δεν είχε ούτε ένα λεπτό για να συναντήσει μέλη της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφους που τηρούν μια επικριτική στάση απέναντι στην κυβέρνηση.

Εντύπωση προκάλεσε όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ ότι παρά τα χαμόγελα και την καλή πρόθεση της καγκελάριου, τα προσφυγόπουλα δεν ανταπέδιδαν την χαρά, αντιθέτως κάποια δεν ήθελαν καν να την δουν, ενώ άλλα την κοίταζαν με... τρόμο! Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε για το ... ένστικτο των παιδιών!

606x341_330828.jpg

merkel.jpg

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top