Μέρκελ: Μας κάνει μαθήματα οικονομίας και η ίδια «φεσώνει» το κόμμα της!

Δημοσίευμα της Bild "καίει" την Καγκελάριο!

Η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία προσπαθεί εδώ και έξι χρόνια να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της Ελλάδας, έχει... χρέη!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, η κυρία Μέρκελ χρωστά 9.500 ευρώ στο CDU (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της Γερμανίας), στο ίδιο το κόμμα της δηλαδή!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για οφειλές που έχει απέναντι στο κόμμα, από τις εισφορές που όφειλε, δίχως όμως να φέρει η ίδια ευθύνη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του CDU, η Καγκελάριος δεν είχε ενημερωθεί για την ειδική εισφορά που πρέπει να καταβάλουν τα μέλη της κυβέρνησης. Από το 2013, οι τελευταίοι θα πρέπει να παραχωρούν στο κόμμα το 6% του μισθού τους, το ποσό που λαμβάνουν για διοικητικές θέσεις και ως βουλευτές.

Όμως, το κόμμα φαίνεται ότι παρέλειψε να ενημερώσει εκείνους που θα έπρεπε να καταβάλουν την ειδική εισφορά, με αποτέλεσμα να προκύψει αυτή η οφειλή, για την Μέρκελ αλλά και για άλλα στελέχη.

Απορίας άξιον είναι πως καταφέρνει η κυρία Μέρκελ να ενημερώνεται με κάθε λεπτομέρεια για την Ελλάδα και δεν ξέρει «τα του οίκου» της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top