Φίρμα έγινε η αστυνομικός που έδειξε στο facebook τις θηλές της – Της ζητούν να ποζάρει γυμνή!

Ανεπιθύμητη στους ένστολους, περιζήτητη στα περιοδικά

Φίρμα έγινε η αστυνομικός που έδειξε στο facebook τις θηλές της – Της ζητούν να ποζάρει γυμνή!

​Περιζήτητη είναι στο Μεξικό η αστυνομικός, η οποία απολύθηκε πρόσφατα εξαιτίας μιας τόπλες φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook εν ώρα υπηρεσίας!

Μπορεί για τους συναδέλφους της να είναι ανεπιθύμητη, μετά την άσεμνη πράξη της, ωστόσο για πολλά περιοδικά είναι απλά «θεά»! «Βροχή» πέφτουν, σύμφωνα με ξένα μέσα, οι προτάσεις στην μελαχρινή καλλονή για να ποζάρει γυμνή!

MAIN-Nildo-Garcia-topless-mexican-police-selfie.jpg

Η Νίντια Γκαρσία τέθηκε σε διαθεσιμότητα, όταν πόζαρε κατά τη διάρκεια περιπολίας της στην πόλη Εσκομπέντο, μέσα στο περιπολικό, έχοντας δίπλα το όπλο της, χωρίς να φορά την μπλούζα της.

Όταν οι ανώτεροί της είδαν τη φωτογραφία, αποφάσισαν να την απολύσουν, όχι για την άσεμνη πράξη της, αλλά επειδή φορούσε τη στολή της και κρατούσε το όπλο της, στο εσωτερικό του περιπολικού όταν έβγαλε τη φωτογραφία.

nidia_g.jpg

Μετά την απόλυσή της, η Νίντια, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, κατέβασε από το διαδίκτυο την επίμαχη φωτογραφία και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη της, η οποία «έπληττε την εικόνα της δημοτικής αστυνομίας του Μεξικό».

335484A600000578-0-image-a-2_1461076697432-620x930.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top