Φρικιαστικό περιστατικό: Ομαδικός βιασμός 20χρονης σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

Της επιτέθηκαν ενώ περίμενε το λεωφορείο και την κακοποιούσαν επί τρεις ώρες

Φρικιαστικό περιστατικό: Ομαδικός βιασμός 20χρονης σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο ομαδικός βιασμός που υπέστη μια 20χρονη κοπέλα σε εμπορικό κέντρο της Βρετανίας, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ενώ περίμενε το λεωφορείο για να επιστρέψει σπίτι της.

rape.jpg
Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», το 20χρονο κορίτσι υποστηρίζει πως βιάστηκε στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου «Bluewater», ενός από τα μεγαλύτερα της Βρετανίας, το οποίο διαθέτει μάλιστα και δικό του αστυνομικό τμήμα!

rape 2.jpg
Σύμφωνα με το site Κent Online, το θύμα δέχτηκε επίθεση από εφτά άνδρες, την ώρα που περίμενε στη στάση του λεωφορείου, με την συμμ��ρία να την κακοποιεί σεξουαλικά επί τρεις ολόκληρες ώρες μέσα σε ένα βαν.

Μετά την καταγγελία του σοκαριστικού περιστατικού στην Αστυνομία, συνελήφθησαν έντεκα άνδρες, όλοι μεταξύ 16 και 22 ετών, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, με τις Αρχές να ερευνούν το απίστευτο περιστατικό που έγινε στις 6 Μαρτίου.

14856782.jpg
Ο εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου από την άλλη πλευρά, τόνισε πως δεν γίνεται να σχολιάσουν για μια έρευνα σε εξέλιξη, τονίζοντας πως η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών τους είναι ύψιστη προτεραιότητά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top