Ετοίμαζαν την κηδεία του και εκείνος έπινε τα ΟΥΡΑ του κάτω από τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ για να επιβιώσει!

Η συγκλονιστική ιστορία ενός 51χρονου από τον Ισημερινό

Ετοίμαζαν την κηδεία του και εκείνος έπινε τα ΟΥΡΑ του κάτω από τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ για να επιβιώσει!

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία του Πάμπλο Ραφαέλ Κόρντοβα Κανιζάρες ο οποίος έζησε αξιομνημόνευτες στιγμές από το μεγάλο σεισμό που «χτύπησε» τον Ισημερινό την Κυριακή.

Ο Πάμπλο για αρκετές ώρες θεωρείτο ότι ήταν ανάμεσα στα 500 νεκρούς του σεισμού της τάξεως των 7,8 Ρίχτερ. Είχε παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια του πενταώροφου ξενοδοχείου που εργαζόταν και όπως όλα έδειχναν δεν θα τα είχε καταφέρει να επιζήσει.

Μάλιστα η σύζυγός του είχε απογοητευτεί τόσο που αποφάσισε να αγοράσει το φέρετρό του.

ImageHandler (2).jpg

11373344-1024x683.jpg
Ποιος να φανταζόταν ότι τελικά ο 51χρονος Πάμπλο θα κατάφερνε να επιβιώσει 36 ολόκληρες ώρες κάτω από τα συντρίμμια, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα και προσευχόμενος τα σωστικά συνεργεία να έφθαναν κοντά του έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω του κινητο�� του.

Τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με την γυναίκα του την Δευτέρα το μεσημέρι και ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία για το που βρισκόταν μέσα στα χαλάσματα. «Εκείνοι οργάνωναν την κηδεία μου, αλλά εγώ προσπαθούσα να βγω ζωντανός» είπε χαμογελώντας από το νοσοκομείο που βρισκόταν ο Πάμπλο. «Πρέπει και να παραδώσω πίσω το φέρετρο επειδή έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου πριν πεθάνω».


pablo-rafael-cordova-caoizares.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top