Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ ΕΓΙΝΑΝ γραμματόσημο!

Πόζαραν μαζί ενόψει των εορτασμών των γενεθλίων της Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ ΕΓΙΝΑΝ γραμματόσημο!

O γλυκύτατος πρίγκιπας Τζορτζ έχοντας κερδίσει μερικούς… πόντους και κρατώντας το χέρι του πατέρα του Γουίλιαμ για ασφάλεια, ποζάρει περήφανα έχοντας στο πλευρό του την προγιαγιά του και τον παππού του.

Με αφορμή τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ οι τέσσερις τους πόζαραν στο φακό για τη νέα σειρά γραμματοσήμων με τον μικρό πρίγκιπα να κλέβει την παράσταση.

6jjear9p.jpg
Η έκδοση των γραμματοσήμων και συνεπώς η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας.

Η Ελισάβετ φωτογραφήθηκε μαζί με τους τρεις διαδόχους του θρόνου, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μικρό χαμογελαστό Τζορτζ.

Οι διάδοχοι του θρόνου μαζί με την βασίλισσα πόζαραν στο φωτογραφικό φακό Ranald Mackechnie στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πριν μερικούς μήνες, ωστόσο η φωτογραφία δόθηκε μόλις σήμερα στη δημοσιότητα.

Όσο για το γιατί ανέβηκε σε αυτή τη στοίβα με τα αφρολέξ ο πρίγκιπας Τζορτζ; Αφενός έπρεπε όλοι να βρίσκονται στην ίδια ευθεία και αφετέρου δεν γινόταν ο μικρός να βρίσκεται στην αγκαλιά κάποιου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top