Οι απίστευτες ιδιοτροπίες του Αϊνστάιν-ΛΙΓΕΣ από τις παραξενιές του που θα σε βάλουν σε σκέψεις

Λες να είσαι και εσύ ιδιοφυΐα;

Οι απίστευτες ιδιοτροπίες του Αϊνστάιν-ΛΙΓΕΣ από τις παραξενιές του που θα σε βάλουν σε σκέψεις

​Αν νιώθεις άσχημα γιατί έχεις λίγες παραξενιές αυτό το άρθρο θα σε κάνει σίγουρα να την δεις αλλιώς… Μην σου πω ότι θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα αρχίσεις να κάνεις τεστ IQ!

Και αυτό γιατί ένας από τους μεγαλύτερους ομολογουμένως επιστήμονες που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε απίθανες (πραγματικά) ιδιοτροπίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα αγγλικά τον Μάιο με τίτλο ο «Einstein at Home» αποκαλύπτει όλες τις παραξενιές του επιστήμονα.

Ωστόσο, κάποιες από αυτές έγιναν ήδη γνωστές… Το μαλλί του τρελού επιστήμονα προέκυψε από την τσιγκουνιά. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως δεν ήθελε να δώσει λεφτά στον μπαρμπέρη.

Σύμφωνα με την οικονόμο του ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν πάντοτε οριακά με τα χρήματα και προσπαθούσε να κάνει οικονομία από παντού. Ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της οικονόμου του, ότι φορούσε τρύπια παπούτσια ακόμη και εάν είχαν φθαρεί τόσο πολύ που έμπαινε νερό στα πόδια του.

Επίσης ήταν μανιακός με τα αυγά. Σχεδόν κάθε ημέρα έτρωγε δύο αυγά για πρωινό συνήθως τηγανιτά μαζί και μανιτάρια. Τα λάτρευε τα μανιτάρια, μπορούσε να φάει και τρεις φορές την ημέρα μανιτάρια.

Του άρεσε να παίζει βιολί το βράδυ, μα το παίξιμο του ήταν απαίσιο. Μάλιστα δεν έπαιζε γνωστά κομμάτια αλλά δικές του συνθέσεις… δηλαδή ό,τι του κατέβαινε.

Την ίδια στιγμή, ο Αϊνστάιν συχνά κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι. Μια φορά, μάλιστα, όταν εκείνος ήταν 48 ετών εμφανίσθηκε γυμνός μπροστά σε μια 21χρονη κοπέλα η οποία είχε πάει για δουλειά στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top