ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!Μπαρ αναζητά εργαζόμενο όχι για σερβιτόρο αλλά για να βλέπει πορνό-Αμοιβή 3.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ τι λέει ο ιδιοκτήτης

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!Μπαρ αναζητά εργαζόμενο όχι για σερβιτόρο αλλά για να βλέπει πορνό-Αμοιβή 3.000 ευρώ

​Αυτές είναι δουλειές! Μπαρ στη Δανία αναζητά κάποιον για να βλέπει πορνό για 20 ώρες την εβδομάδα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτός που θα προσληφθεί θα πρέπει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και θα πληρώνεται. Ο μισθός του θα είναι 3.000 ευρώ, ενώ θα του παρέχονται υπολογιστής, άπειρα DVD, λίστα με σχετικές ιστοσελίδες, αλλά και γραφείο για να κάνει τη δουλειά του.

Οι άνθρωποι πίσω από το Hornsleth Bar αναφέρουν πως ψάχνουν κάποιον ανοιχτόμυαλο και... έμπειρο.

«Χιλιάδες έχουν ανταποκριθεί μέσα από το Facebook αλλά και από mail. Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένοι περίεργοι αλλά έχουμε και κάποιες σοβαρές αντιδράσεις, με τις συνεντεύξεις να ξεκινούν σύντομα», δή��ωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ Κρίστιαν φον Χόρνσλεθ στη MailOnline.

Αυτός που θα επιλεγεί θα πάρει τον τίτλο Porn Jay ή PJ και θα δουλέψει το υπόλοιπο του Απριλίου και ολόκληρο τον Μάιο.

Μπορεί η όλη προσπάθεια να ακούγεται σαν διαφημιστικό κόλπο ή αστείο, ωστόσο, το μπαρ επιμένει πως είναι μια σοβαρή πρόταση εργασίας.

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η αγγελία και τι πως σχετίζεται ένα μπαρ με τις πορνό ταινίες, ο Κρίστιαν δίνει την απάντηση.

«Θέλουμε να έχουμε ήχους από τον κόσμο του πορνό στο μαγαζί. Δεν θέλουμε να ακούμε μια μόνο γυναίκα να ουρλιάζει, γι' αυτό κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα», αναφέρει και προσθέτει:

«Κάποιος ως DJ πρέπει να αναμιγνύει τους ήχους. Αυτοί πρέπει να είναι διαφορετικοί, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση».

Το συγκεκριμένο μπαρ είναι αρκετά δημοφιλές στη νυχτερινή ζωή της Δανίας. Ο 750 τ.μ. χώρος είναι διακοσμημένος με γκράφιτι και συνθήματα, με περίπου 2.000 άτομα να βρίσκονται σε αυτό κάθε σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top