Βίντεο ΣΟΚ- Ορφανά παιδιά κάνουν πασαρέλα για να βρουν… γονείς!

Και όλα αυτά μέσα σε εκκλησία

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Παιδάκια, τα οποία αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την στιγμή που γεννήθηκαν, καλούνται να κάνουν πασαρέλα για να βρουν την ευτυχία!

Πρόκειται για παιδιά που έχουν νιώσει δύο φορές την απόρριψη, τη μία φορά από τους βιολογικούς τους γονείς και την δεύτερη από τους ανάδοχους.

Τα παιδιά προσπαθούν να αρέσουν στους επίδοξους ανάδοχους γονείς βάζοντας το χέρι στην μέση και περπατώντας όλο χάρη στο κόκκινο χαλί. Χαμογελούν... Περπατούν πάνω - κάτω και στη συνέχεια μιλούν για τον εαυτό τους.

Παρουσιάζουν τα χόμπι τους, τα όνειρά τους, τι τους αρέσει και τι όχι. Πολλά από αυτά δεν μπορούν να κρύψουν την ντροπή τους... Τα περισσότερα παιδιά λένε ότι είναι έντιμα κι ότι λατρεύουν την ζωγραφική.

Κι αφού πλέκουν το εγκώμιο του εαυτού τους, στη συνέχεια αφήνουν τους επίδοξους ανάδοχους γονείς να επιλέξουν... Μάλιστα, κάποιοι από τους ενήλικες, οι οποίοι απολαμβάνουν το θέαμα και βαθμολογούν τα απροστάτευτα παιδάκια, ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε εκκλησία των Ευαγγελιστών στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ!

Η συγκεκριμένη «πασαρέλα» έγινε γνωστή με��ά από ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά στις ΗΠΑ» το οποίο προβλήθηκε από το γαλλικό δίκτυο France 5.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top