ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Bρέθηκε το πτώμα μητέρας 3 παιδιών διαμελισμένο μέσα σε κάδο ανακύκλωσης!

Την σκότωσε ένας άνδρας που γνώρισε στο διαδίκτυο

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Bρέθηκε το πτώμα μητέρας 3 παιδιών διαμελισμένο μέσα σε κάδο ανακύκλωσης!

​Τραγικό θάνατο βρήκε μια 40χρονη μητέρα τριών κοριτσιών που εξαφανίστηκε μετά το ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

download.jpg
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το διαμελισμένο πτώμα της σε κάδο ανακύκλωσης σπιτιού στο Σιάτλ.

Η 40χρονη Ingrid Lyne, νοσοκόμα από το Renton, είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή μετά από ραντεβού που είχε με τον 37χρονο John Robert Charlton. Οι αρχές τον συνέλαβαν για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα, οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας και έτσι μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τη 40χρονη Ingrid Lyne. Τη φρικιαστική ανακάλυψη έκανε ένας άντρας που επέστρεφε από ταξίδι σπίτι του το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα στον κάδο ανακύκλωσης βρέθηκαν τρία μέλη του σώματός της.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές έγινε γνωστό πως ο John Robert Charlton κρατείται στη φυλακή King County Jail με την υποψία της ανθρωποκτονίας. Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για πλημμέλημα το 1997 και το 2009 στο Idaho. Είχε βρεθεί ένοχος για κατοχή μαριχουάνας και είχε καταδικαστεί για κλοπή.

download (1).jpg
Οι αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο της 40χρονης στο Seattle και μετά από ένταλμα έρευνας βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία της στο Renton.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top