ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ! Φοράει 22 ώρες την μέρα στενό κορσέ για να μικρύνει την μέση της!

«Νομίζω ότι είναι πολύ σέξι. Μου αρέσει αυτή η εμφάνιση. Πάντα ήθελα μια μέση-κλεψύδρα»

​Η Samantha Malone είναι μια 28χρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη η οποία υποστηρίζει ότι κατάφερε να συρρικνώσει τη μέση της λίγο περισσότερο από 10 εκατοστά φορώντας συνεχώς έναν κορσέ εδώ και 2 χρόνια για 22 ώρες την ημέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή κοπέλα φοράει το στενό και σκληρό κορσέ ακόμη και στον ύπνο της και τον βγάζει μόνο για 2 ώρες την ημέρα για να κάνει μπάνιο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι αγαπάει την «υπερ-κοκκαλιάρικη» μέση της και είναι πολύ χαρούμενη που έχει καταφέρει να τη μικρύνει τόσο πολύ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον είναι μόλις 53 εκατοστά.

33214A4200000578-3537436-image-a-34_1460537973033.jpg
Μιλώντας για την απόφασή της, η ίδια αποκαλύπτει ότι όταν ξεκίνησε να φοράει τον κορσέ είχε συνεχώς πληγές στη μέση της. Αδιαφόρησε μάλιστα για τις προειδοποιήσεις για την υγεία της και τους κινδύνους, ενώ οι ειδικοί της είπαν ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στο σώμα της.

korses5.jpg
«Μπορεί να είναι αρκετά άβολο ειδικά το βράδυ, αλλά ήμουν προσεκτική και εκπαίδευσα το σώμα μου σιγά-σιγά ώστε να προσαρμοστεί με αυτόν. Είναι ασφαλές να φοράω τον κορσέ. Δεν θέτω σε κίνδυνο την υγεία μου. Δεν κάνει καμία μόνιμη ζημιά στο σώμα μου οπότε νομίζω ότι είναι εντάξει, ενώ επιπλέον φαίνομαι υπέροχη», λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι δέχεται συχνά σχόλια και ερωτήσεις από αγνώστους για την μικροσκοπική μέση της.

korses3.jpg
Αν και τα σχόλια είναι αμφιλεγόμενα, η 28χρονη δεν σκοπεύει να σταματήσει τη συνήθειά της να φοράει το σφιχτό αυτό εργαλείο που της κόστισε 350 δολάρια και είναι φτιαγμένο από βαμβάκι και ατσάλι. Της παίρνει, όπως αναφέρει, μόνο δύο λεπτά για να τον δέσει στη μέση της και λατρεύει το σχήμα κλεψύδρας που της έχει δημιουργήσει.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σέξι. Μου αρέσει αυτή η εμφάνιση. Πάντα ήθελα μια μέση-κλεψύδρα», λέει χαρακτηριστικά και αστειευόμενη προσθέτει ότι πλέον έχει εθιστεί σε αυτό και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς να τον φοράει.
korses4.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top