ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Διαχωρίστηκαν ΣΙΑΜΑΙΑ κοριτσάκια που γεννήθηκαν από τρίδυμη κύηση

Έμειναν 15 ώρες στο χειρουργείο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Διαχωρίστηκαν ΣΙΑΜΑΙΑ κοριτσάκια που γεννήθηκαν από τρίδυμη κύηση
Επιτυχής ήταν η επέμβαση διαχωρισμού σιαμαίων κοριτσιών -ηλικίας δέκα μηνών- σε κλινική του Τέξας, η οποία μάλιστα κράτησε 15 ολόκληρες ώρες. Τα κοριτσάκια είχαν γεννηθεί πέρσι. Μάλιστα δεν είναι δίδυμα αλλά… τρίδυμα, αφού μαζί τους γεννήθηκε και η αδελφή τους.

ετηρτηρτη.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι Ximena και Scarlett Hernandez-Torres ήταν ενωμένες στη λεκάνη. Μοιράζονταν το έντερο και την ουροδόχο κύστη, που τώρα θα πρέπει να αναδομηθούν.

ξςρξυςρυξ.jpg


Ομάδα ειδικών εργαζόταν για μήνες για να προετοιμάσει την επέμβαση αυτή. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου τονίζει πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας τους. Είναι, ωστόσο, βέβαιο πως θα χρειαστούν κι άλλες επεμβάσεις μεγαλώνοντας. Σημειώνεται, πως η τρίτη αδελφή, η Catalina, γεννήθηκε χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 23χρονη μητέρα Silvia Hernandez και ο σύζυγός της Raul Torres έμαθαν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης πως περίμεναν τρίδυμα και πως τα δύο ήταν σιαμαία.

τυξςρυξεθτκ.jpg

«Από τότε που γεννήθηκαν ανυπομονούσα να τις δω να διαχωρίζονται επειδή ήθελα να τις κρατάω χωριστά στην αγκαλιά μου, σφιχτά», τόνισε η Hernandez. «Όσο η ημ��ρα της επέμβασης πλησιάζει, τόσο νομίζω πως δεν τη θέλω. Αλλά φυσικά τη θέλω γιατί έτσι θα μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή», είχε δηλώσει η 23χρονη λίγο καιρό πριν. «Οι κόρες μου είναι στα χέρια του Θεού και θα γίνει το θέλημά του», είχε πει.

ρυξςρυξςρυξ.jpg

Τα κοριτσάκια, με επιθυμία των γονιών τους, βαπτίστηκαν στο νοσοκομείο, λίγο πριν μπουν στο χειρουργείο.

Να τονίσουμε, ότι η πιθανότητα να γεννηθούν σιαμαία δύο παιδάκια σε «σετ» τριδύμων, υπολογίζεται σε μία στα 50 εκατομμύρια. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top