ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΒΙΝΤΕΟ με το 21 μηνών κοριτσάκι που ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ η μαμά του

«Φώναζε μη μαμά, μη μπαμπά»

​Όλοι θυμούνται το φρικτό περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου προ ημερών κι αφορούσε στο θανάσιμο ξυλοδαρμό της -μόλις 21 μηνών- Ayeeshia Jane Smith από την ίδια της τη μητέρα.

Η Daily Mail, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση, αλλά και βίντεο όπου απεικονίζεται η μικρούλα.

ςεγςγερςεργ.jpg


Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της μικρής Ayeeshia Jane Smith στους γονείς της από τις κοινωνικές υπηρεσίες, βρήκε τραγικό θάνατο.

ηερηερτη.jpg



«Η κόρη μου έχει επιληψία», είπε ψέματα η άκαρδη μάνα στις Αρχές

Η τοξικομανής μητέρα της είπε ψέματα όταν τηλεφώνησε στις αρχές μαζί με τον φίλο της! Τόσο η Kathryn Smith όσο και ο Matthew Rigby ξέσπασαν σε κλάματα όταν άκουσαν το τηλεφώνημα που έκαναν τη μοιραία μέρα στις αρχές κατά τη διάρκεια της δίκης τους.

Η μικρή Ayeeshia Jane Smith πέθανε από τα τραύματά της. Είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που είχαν σπάσει τα πλευρά της. «Η κόρη μου δεν αναπνέει.. είναι επιρρεπής σε επιληπτικές κρίσεις. Δεν αναπνέει», έλεγε στον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ο χειριστής ρώτησε ξανά αν έπαθε επιληπτική κρίση, με την Kathryn Smith να απαντά πως το παθαίνει όταν… ζεσταίνεται πολύ.

Στο τηλεφώνημα ακούγονται να προσφέρουν στη μικρούλα τους τις πρώτες βοήθειες μετά τις οδηγίες της γυναίκας στην άλλη άκρη της γραμμής. «Δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός», ακούγεται να λέει η Kathryn Smith.

Ο δικαστής ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης τους, πως οι τραυματισμοί της μικρής Ayeeshia ήταν τόσο βίαιοι που δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί ακόμα και αν είχε κληθεί αμέσως ασθενοφόρο.

Δείτε τα βίντεο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΡΙΚΗ! ΕΣΦΑΞΕ την δύο ετών κόρη της, ενώ εκείνη ούρλιαζε «μαμά σταμάτα»

«Μη μαμά- μη μπαμπά»: Αυτή είναι η 2χρονη που ΙΚΕΤΕΥΕ να μην την σκοτώσουν οι γονείς της Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top