ΑΥΤΗ είναι η χειρότερη πρόταση γάμου ever- Αν δεν μας πιστεύεις το βίντεο θα σε πείσει

Και όμως μετά από όλα αυτά είπε το πολυπόθητο «ναι»

​Ήθελε να της κάνει μία ασυνήθιστη πρόταση γάμου και η αλήθεια είναι ότι το κατάφερε! Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι η κοπέλα είπε και το μεγάλο «ναι», παρά την τρομάρα που πήρε.

Ας δούμε όμως τι έγινε… Ο Τέιλορ και η Αμάντα από το Κεντάκι των ΗΠΑ είναι ζευγάρι. Εκείνος ένιωθε ότι είχε έλθει η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα… όμως επειδή είναι ανατρεπτικός σαν χαρακτήρας ήθελε να κάνει κάτι πρωτότυπο.

Για αυτό φώναξε τον κωμικό Τομ Μέιμπ. Οι δυο άντρες έστησαν ένα φανταστικό κόλπο! Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να πάει σε ένα εστιατόριο για φαγητό καθώς είχαν κερδίσει δωρεάν γεύμα! Τότε τους την «έπεσαν» τέσσερις άντρες, οι οποίοι ήταν πολύ γυμνασμένοι και έμοιαζαν με συμμορία.

Εκείνη, τρομοκρατημένη προσπαθούσε να τους ξεφύγει… ενώ από τον φόβο της έτρεμε. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον κωμικό.

Η συμμορία υποστήριξε πως ο νεαρός τους απείλησε ότι έχει όπλο… Ο αστυνομικός του έκανε σωματικό έλεγχο και του έδωσε με τρόπο το δαχτυλίδι! Ως δια μαγείας, οι μέχρι πρότινος «αλήτες» άρχισαν να τραγουδούν και ο Τέιλορ ήταν πεσμένος στα γόνατα κρατώντας ένα δαχτυλίδι.

Τελικά, η κοπέλα του είπε τ�� πολυπόθητο «ναι» αφού πρώτα της έπεσαν όλα από τα χέρια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top