«Ψύχραιμη» αντίδραση!Μητέρα ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ τα κινητά για να «βγουν» τα παιδιά από τα social media

Δείτε το βίντεο

Η εξάρτηση των παιδιών από τα ηλεκτρονικά και κυρίως από τα κινητά και τα social media είναι γνωστή. Εξού και πολλές φορές οι γονείς προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να τους απομακρύνουν από τις οθόνες.

Μια μητέρα στην Αμερική, όμως, το τερμάτισε! Αφού δοκίμασε τα πάντα, αποφάσισε ότι θα έπρεπε να δράσει με πιο αποφασιστικό τρόπο προκειμένου τα παιδιά της να «βγουν» από τα social media και να κερδίσει και πάλι το σεβασμό τους.

Τι έκανε; Πυροβόλησε τα κινητά τους! Κι όμως, είναι αλήθεια.

«Καταγγέλλω την επίδραση που τα social media έχουν στα παιδιά μου. Καταγγέλλω την έλλειψη σεβασμού και πειθαρχίας που προκαλούν», φωνάζει η μητέρα στην αρχή του βίντεο που φέρνει στο ��ως η Daily Mail.

Κρατώντας ένα όπλο στα χέρια, πυροβολεί ένα iPhone το οποίο έχει τοποθετήσει σε έναν κομμένο κορμό δέντρου, παίρνοντας εκδίκηση κατά αυτό τον τρόπο από το «μηχάνημα του διαβόλου». Η μητέρα, όμως, δεν αρκείτε μόνο στον πυροβολισμό. Μαζεύει τα απομεινάρια του κινητού και αρχίζει να τα χτυπάει με μια… βαριοπούλα!

«Αρνούμαι να με βρίζουν, αρνούμαι να μην με σέ��ονται. Να, έτσι παίρνω πίσω τον ρόλο μου σαν γονιός σας», λέει η μητέρα προς τα παιδιά της τα οποία παρακολουθούν εμβρόντητα!

Δείτε το βίντεο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top