Η… αγάπη άργησε κάποια χρόνια- ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 70 χρόνια μετά το χωρισμό τους

Ο πραγματικός έρωτας δεν πεθαίνει

Η… αγάπη άργησε κάποια χρόνια- ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 70 χρόνια μετά το χωρισμό τους

​Αν είστε κι εσείς ρομαντικές ψυχές θα ταυτιστείτε με την παρακάτω ιστορία αγάπης! Πάρτε χαρτομάντηλα και αρχίστε να διαβάζετε…

Το 1940 έμελλε να είναι η χρονιά που σημάδευσε για πάντα τον μικρούλη τότε Ρόι Βίκερμαν. Στα 14 του χρόνια μετακόμισε από το Λονδίνο στην μικρή πόλη Στόουκ και άλλαξε σχολείο.

ad_201875669.jpg
Όταν η δασκάλα σύστησε τον καινούριο μαθητή στους συμμαθητές του, εκείνος πρόσεξε την ομορφότερη κοπέλα στην τάξη… Το όνομα της; Νόρα Τζάκσον.

Ο 90χρονος σήμερα βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε να «βομβαρδίζει» με ερωτικά σημειώματα την καλή του μέχρι που οι δύο τους έγιναν ζευγάρι.

Τέσσερα χρόνια μετά, της έκανε πρόταση γάμου… Ήξερε ότι αυτή η γυναίκα είναι ο έρωτας της ζωής του! Έσκυψε κρατώντας το δαχτυλίδι και της ζήτησε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Εκείνη είπε το «μεγάλο» ναι και οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν!

ad_2018757081.jpg
Ωστόσο, λίγους μήνες μετά… εκείνος έφυγε για να πολεμήσει. Πολέμησε στην Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία και στις αρχές του 1945 επέστρεψε στην πατρίδα του!

Ήταν διαφορετικός… δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό του εαυτό. Ζήτησε να διαλύσει τον αρραβώνα με την Νόρα εξαιτίας του μετατραυματικού στρες που υπέστη στο πεδίο των μαχών.

Εκείνη αν και είχε πληγωθεί πολύ το προσπάθησε… ωστόσο, μάταια, όπως αποδείχθηκε, καθώς το 1946 το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά.

ad_2018757021.jpg
Φαίνεται όμως ότι δεν ξεπέρασαν ποτέ ο ένας τον άλλον… Το 2015 ο 90χρονος αποφάσισε να συναντήσει και πάλι την Νόρα του… Για να ανακαλύψει τα ίχνη της ζήτησε την βοήθεια ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC. Στις 3 Ιουλίου του 2015, «οπλίστηκε» με θάρρος, αγόρασε ένα μπουκέτο λουλούδια και βρέθηκε στην εξώπορτα της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και στις 26 Μαρτίου του 2016, την ημέρα που εκείνη έγινε 90 ετών, ο Ρόι της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει το 1945.

Η απάντηση όπως καταλαβαίνετε ήταν το «Yes, I do».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top