KTHNΩΔΙΑ! Προφυλακίστηκαν οι 4 άνδρες που βίασαν 9χρονη- Η μάνα της έκανε ναρκωτικά στο γκαράζ

Οργή και αγανάκτηση από την κοινή γνώμη- Οι αρχές απηύθυναν έκκληση για ηρεμία

KTHNΩΔΙΑ! Προφυλακίστηκαν οι 4 άνδρες που βίασαν 9χρονη- Η μάνα της έκανε ναρκωτικά στο γκαράζ
​Σε ισόβια κάθειρξη κινδυνεύουν να καταδικαστούν τέσσερις άνδρες στη Γιούτα, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό και σοδομία εις βάρος 9χρονης!
Τα κτήνη βίασαν το κοριτσάκι, την ώρα που η μητέρα της έκανε ναρκωτικά στο γκαράζ του σπιτιού ενός φίλου της, στην πόλη Βέρναλ, τον οποίο είχε επισκεφθεί μαζί με την κόρη της.
Οι τέσσερις δράστες, ο 36χρονος Λάρσον Ρόντο, ο 20χρονος Τζόσια Ρόντο, ο 29χρονος Τζέρι Φλάτιπ και ο 26χρονος Ράνταλ Φλάτιπ δεν έχουν ακόμη πει αν είναι αθώοι ή ένοχοι, ωστόσο έχουν προφυλακιστεί.
rape5n-1-web.jpg
Τζόσια Ρόντο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη, ο βιασμός διαπράχθηκε στις 27 Μαρτίου. Η μητέρα πήγε στο γκαράζ για να καπνίσει ναρκωτικά, ενώ η κόρη της κοιμόταν σε έναν καναπέ. «Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, το παιδί μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να βιαστεί από τέσσερις άνδρες», αναφέρει η ανακοίνωση.
rape5n-2-web.jpg
Τζέρι Φλάτλιπ

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι οι τέσσερις άνδρες, που ζούσαν προσωρινά σε αυτό το σπίτι, βίασαν διαδοχικά και άγρια το παιδί πριν το επιστρέψουν στον καναπέ και απειλήσουν ότι θα το σκοτώσουν αν μιλήσει.
rape5n-3-web.jpg
Ράνταλ Φλάτιπ

Όταν η μητέρα επέστρεψε από το γκαράζ, βρήκε την κόρη της ταραγμένη και «με το φόρεμα της σηκωμένο μέχρι τη μέση». Πήραν ταξί και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Την επομένη, το κοριτσάκι διηγήθηκε στη μητέρα την επίθεση που είχε δεχθεί και αυτή κάλεσε την αστυνομία.
rape5n-4-web.jpg
Λάρσον Ρόντο

Το περιστατικό προκάλεσε τόση οργή και αγανάκτηση, που οι αρχές απηύθυναν έκκληση για ηρεμία.
32D6DB3300000578-3522681-image-a-3_1459779050684.jpg
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό την προστασία της πολιτείας. Σε ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου θα καθοριστεί αν οι κατηγορούμενοι μπορούν ή όχι να αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση.
Πληροφορίες: dailymail,nydailynews
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top