Θα ΤΡΙΒΕΤΕ τα ΜΑΤΙΑ σας: Η γυναίκα που έμεινε κυριολεκτικά… μισή (ΦΩΤΟ)

Η εμφάνιση της άλλαξε εντελώς μέσα σε δυο χρόνια

​Αν ετοιμάζεσαι να φας πάλι γρήγορο φαγητό, θέλουμε να σου υπενθυμίσουμε ότι μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και να σου παρουσιάσουμε την ιστορία της Κάρλι Τζει από την Αυστραλία.


Η νεαρή, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, όταν ήταν 28 χρονών ζύγιζε 127 κιλά. Ωστόσο, το πήρε απόφαση και μέσα σε δύο χρόνια κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Ήταν, πάντα, η ψυχή της παρέας αλλά η παχυσαρκία την κρατούσε πίσω μιας και της δημιουργούσε προβλήματα υγείας.


Σήμερα, στα 30 της χρόνια ζυγίζει 64 κιλά… Εν ολίγοις έμεινε κυριολεκτικά μισή! Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό του Φεβρουαρίου του 2014 όταν η νεαρή γυναίκα ξύπνησε με ένα αίσθημα καψίματος στην δεξιά πλευρά του σώματός της και πόνο στο ισχίο. Τότε, έβαλε στόχο να χάσει βάρος με σωστή διατροφή και γυμναστική.


«Αντί να σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι για το σωματικό μου βάρος, ανέλαβα δράση και έκανα κάτι γι’ αυτό», ανέφερε η ίδια.


Όπως αποκαλύπτει, δεν χρησιμοποίησε κανένα κόλπο ή τέχνασμα για να χάσει κιλά, αλλά ακολούθησε την παραδοσιακή μέθοδο σωστής διατροφής και άσκησης.


«Στην ουσία άλλαξα όλο τον τρόπο της ζωής μου και ποτέ δεν κοίταξα πίσω. Άρχισα να ασκούμαι 10-20 λεπτά την ημέρα, στη συνέχεια το αύξησα σε 40 λεπτά και ούτω καθεξής», τόνισε.

Η νεαρή κατάφερε να πετύχει το στόχο της και τώρα μοιράζεται την ιστορία της μέσω Instagram για να εμπνεύσει, όπως λέει, και άλλους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος και να τους δείξει πως όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση.