ΣΟΚ! Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της στην τουαλέτα

Η ζήλεια τον οδήγησε στο φόνο

ΣΟΚ! Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της στην τουαλέτα

​Σοκαρισμένη είναι η Βρετανία από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας 60χρονης από τον ίδιο της το σύντροφο, που έγιναν γνωστές στη δίκη που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες.

Ο 69χρονος Ντέμσεϊ Νιμπς, ομολόγησε το έγκλημά του που έγινε στις 11 Απριλίου 2014, υποστήριξε όμως στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και ενεργούσε εν βρασμώ ψυχής, καθώς είχε μάθει πως η σύντροφός του έβλεπε και άλλους άνδρες.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, πάνω στον καυγά με την 60χρονη σύντροφό του, την χτύπησε με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τις αισθήσεις της. Τότε εκείνος της έκοψε το κεφάλι και το έριξε στην τουαλέτα, γιατί όπως είπε κατάλαβε πως εκείνη ήταν ένα… φίδι.

Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ποτέ, αλλά είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και ζούσαν στο βόρειο Λονδίνο.

judith-nibbs_0.jpg

Όπως κατέθεσε μάλιστα ο γιος του ζευγαριού, οι καυγάδες ξεκίνησαν όταν η Τζούντιθ παραδέχθηκε στον 69χρονο ότι έβλεπε και άλλους άνδρες.

«Άκουσα τη μητέρα μου να λέει ότι είχε κάνει sex οχτώ φορές. Ο πατέρας μου σοκαρίστηκε. Πληγώθηκε πολύ από αυτό», είπε.

Ο ίδιος ο δράστης άλλωστε τόνισε στο δικαστήριο ότι η Τζούντιθ άλλαξε και δεν ήταν πια η νοικοκυρά που ήξερε, από όταν άρχισε να εργάζεται και να βγαίνει έξω με φίλους.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα μάλιστα ήταν ότι η 60χρονη είχε προβλέψει το θάνατό της μια μέρα πριν, λέγοντας στους συναδέλφους της πως φοβάται ότι μπορεί να μην ζει την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, ο Νιμπς μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι υπάρχουν μερικά πτώματα στο σπίτι του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία όμως και το ασθενοφόρο έφτασαν νωρίς και τον πρόλαβαν πριν κάνει… χαρακίρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top