Οικοδόμος, πατέρας 4 παιδιών και παππούς ο αεροπειρατής-Είχε χάσει το ένα του παιδί σε τροχαίο

Εργαζόταν για χρόνια σε μικρό χωριό της Κύπρου

Οικοδόμος, πατέρας 4 παιδιών και παππούς ο αεροπειρατής-Είχε χάσει το ένα του παιδί σε τροχαίο

​Αίσιο τέλος είχε ευτυχώς το θρίλερ των έξι ωρών της αεροπειρατείας σε Airbus της EgyptAir που νωρίς το πρωί της Τρίτης απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας με προορισμό το Κάιρο αλλά κατέληξε σε εκείνο της Λάρνακας στην Κύπρο.

Ο 59χρονος Σαϊφ Ελ Ντι Μουσταφά παραδόθηκε και πλέον ανακρίνεται από τις κυπριακές αρχές ώσ��ε να γίνει γνωστός και ο λόγος που τον οδήγησε στην αεροπειρατεία.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο αεροπειρατής ήταν οικοδόμος σε μικρό χωριό της Κύπρου, την Ορόκλινη χωρισμένος και με τέσσερα παιδιά.

Γείτονας της πρώην συζύγου του αεροπειρατή αποκάλυψε στην εκπομπή «Tatiana live»: «Είχε τέσσερα παιδιά με την γυναίκα αυτή ο Αιγύπτιος. Ο μεγάλος ήταν γιος και τα άλλα τρία παιδιά ήταν κορίτσια. Τα δυο ήταν δίδυμα, και το ένα το έχασαν πριν χρόνια σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα» είπε και συμπλήρωσε: «Ασχολούνταν με διάφορες δουλειές. Ήταν χρόνια που έφυγε από την Κύπρο, αυτός πρέπει να έφυγε πριν 15 χρόνια. Το παιδάκι που κρατούσε η γυναίκα του όταν πήγε στο αεροδρόμιο πρέπει να είναι το εγγονάκι του».

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η πρώην σύζυγός του, που ονομάζεται Μαρίνα είναι περίπου 56 χρόνων και το μικρότερο παιδί τους γύρω στα 20.

Ακόμη, μια γειτόνισσα της πρώην συζύγου ανέφερε: «Όταν ήταν εδώ ήταν πολύ νεότερος. Για κάποιο λόγο απελάθηκε από την Κύπρο, η Μαρίνα έμεινε με τα παιδιά... Δεν γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο είχε απελαθεί» και επιβεβαίωσε πως η μια του κόρη είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ότι ο αεροπειρατής είχε και εγγόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αεροπειρατεία της Κύπρου μέσα από ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- Το χρονικό του ΤΡΟΜΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΝΕΑ καθαρή ΦΩΤΟ του αεροπειρατή της Κύπρου-Ένας ΟΜΗΡΟΣ το έσκασε από το παράθυρο του πιλοτηρίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top