ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ το νέο απειλητικό βίντεο του ISIS-Θέλουν να ισοπεδώσουν την Ευρώπη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ το νέο απειλητικό βίντεο του ISIS-Θέλουν να ισοπεδώσουν την Ευρώπη

​Μέσα στην παράνοια είναι και το δεύτερο απειλητικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σπέρνοντας τον τρόμο και την φρίκη.

Το βίντεο, ξεκινά με ένα ποτάμι από αίμα να κυλά ανάμεσα σε αμερικανικά δολάρια, μαχαίρια και όπλα ενώ στη συνέχεια απεικονίζει την ανατίναξη του Πύργου του Άιφελ.

Ο τίτλος του βίντεο είναι: Ένα μήνυμα για τους Δυτικούς Kafir (σ.σ. άπιστους) από τους υποστηρικτές του Χαλιφάτου. Η αφήγηση είναι στα Αγγλικά, ενώ υπάρχουν υπότιτλοι στα αραβικά και δημοσιεύτηκε στο YouTube.

download.jpg

download (1).jpg

download (3).jpg

download (4).jpg
Ακόμη περιλαμβάνει πλάνα από επιθέσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αλλά και ρεπορτάζ από δελτία ειδήσεων σχετικά με επιθέσεις των τζιχαντιστών.

«Σε εσένα Δυτικέ άπιστε, εσένα που θέλησες να πολεμήσεις το Ισλάμ, η εκδίκηση έρχεται, εναντίον των νέων σταυροφόρων και θα γίνει με την άδεια του Αλλάχ. Θα εισβάλουμε στο Λονδίνο και το Βερολίνο όπως κάναμε στο Παρίσι. Θα έρθουμε σε εσάς και θα σας τρομοκρατήσουμε παντού. Θα σας κυνηγήσουμε εκεί που δεν το περιμένετε και θα γεμίσουμε τους δρόμους σας με αίμα» ακούγεται να λέει ο αφηγητής.

lklklkl.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΟ video φρίκης από ISIS:Βέλγος αρχιτρομοκράτης λέει «δεν βάλατε μυαλό» και εκτελεί έναν άντρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top